Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
spořím si na důchod, mám založený penzijní fond u ING. Dnes mi přišel dopis, odesílatel byl SPEED PRESS Plus a.s., kde psali, že se ING přejmenovává na společnost s názvem NN.
Chtěl bych se zde poradit, zda někomu z vás kdo mám také ING něco takového přišlo. Mám strach z podvodu, že to koupí nějaká společnost a příjdu o penízky
Neporadil by mi prosím někdo co s tím?
Děkuju
Nemějte strach. Nikdo to nekoupil. Je to pořád ta samá společnost, jen se tři evropské části ING Group přejmenovávají na společný název NN
Pan stirecek je trochu aktivnější investor, klasické spoření je pro něj málo efektivní, takže ho berte s rezervou.
doplněno 18.02.15 02:26:Jinak nejlepší forma spoření je vlastní byt, ale na to je potřeba pár spořících předstupňu, hypotéku na 100% ceny banky nedávají a taky je potřeba koupit vybavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.