Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společnost ING bude NN?

Od: zenko odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

spořím si na důchod, mám založený penzijní fond u ING. Dnes mi přišel dopis, odesílatel byl SPEED PRESS Plus a.s., kde psali, že se ING přejmenovává na společnost s názvem NN.

Chtěl bych se zde poradit, zda někomu z vás kdo mám také ING něco takového přišlo. Mám strach z podvodu, že to koupí nějaká společnost a příjdu o penízky :(

Neporadil by mi prosím někdo co s tím?

Děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemějte strach. Nikdo to nekoupil. Je to pořád ta samá společnost, jen se tři evropské části ING Group přejmenovávají na společný název NN

Viz např. zde

I kdyby tu společnost někdo koupil, tak o peníze nepřijdete, je to banka a musí splňovat určitá pravidla bez ohledu na to, kdo jí vlastní.

hodnocení

2x

Jinak SPEED PRESS Plus a.s. je velká reklamní společnost, která zřejmě zajišťuje pro ING hromadnou poštu.

hodnocení

0x

přišlo mi to dneska taky mám tam životko a nebojím se přišlo to aj s nějakýma samolepkama NN myslím že je nationale nederlanden

hodnocení

0x

Taky mi ta informace minulý týden přišla. I s bločkem :)

stirecek*
hodnocení

0x
O banku se nebojte, ta bude stejná. Spíš bych se bál o peníze, spoření na penzi je černá díra.

Pan stirecek je trochu aktivnější investor, klasické spoření je pro něj málo efektivní, takže ho berte s rezervou.

doplněno 18.02.15 02:26:

Jinak nejlepší forma spoření je vlastní byt, ale na to je potřeba pár spořících předstupňu, hypotéku na 100% ceny banky nedávají a taky je potřeba koupit vybavení.

stirecek*
To uz je fakt lepší to stavebko, poněvadž je ze zákona pojistene. Spoření na duchod nikoliv :)

zenko
hodnocení

Děkuji, ulevilo se mi.

hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]