Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přemluvit rodiče?

Od: rexique* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, jak mám přemluvit rodiče. Jde o to, že bych hrozně moc chtěl zkusit tandemový seskok padákem, ale oni mi to nechtějí dovolit. Táta skákal, když byl na vojně a protože o nemá rád výšky a tak, tak mu ten seskok přišel hrozný a bál se. Tudíž tam nechce pustit ani mě. Vím, že se o mě bojí, ale jak jim vysvětlit, že pokud máte zkušeného instruktora, tak je to ještě bezpečnější než jet třeba po silnici na kole? :) Za každou radu, budu neskutečně vděčný ;)

Předem děkuji, zatím nashledanou :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nepřemlouvat, je to marné. Sám jsem si něco odskákal hned po osmnácti, ale rodiče z toho nebyli nijak nadšení. Pokud Vám není osmnáct, respektujte rodiče! Jsou za Vás plně zodpovědní. Asi jsem Vás nepotěšil, ale lepší radu nedostatnete. Pokud věc nechcete řešit podvodem, což bych nedoporučoval...

iz*
hodnocení

0x

Jak by Vám bylo, kdyby Vás někdo přemlouval k něčemu, co nechcete?

Nechal byste se přesvědčit

(zdůrazňuji, že míním něco, co opravdu nechcete)?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nezkoušej to. Rodiče mají zkušenosti a dovedou si představit, co všechno se může stát. Opravdu bys chtěl, aby zažívali ten neskutečný strach o tebe?

hodnocení

0x
Počkejte si na vašich 18 let a na seskok si nasetrete z kapesneho/z brigád. Určitě se za to plati, zdarma to nebude

hodnocení

0x

Nepoznám, zda jste plnoletý a jak to bude s placením, protože asi zadarmo to nebude. Pokud nejste a nezaplatíte si to sám, nepřemlouvejte nikoho k tomu, aby se trápil, byť jen myšlenkami.

Můj syn si taky splnil sen, seskočil si padákem, ale to už mu bylo 35 let a já jsem to nevěděla, řekli mi to až potom. Kdybych to věděla předem, bylo by mi hodně zle, protože jako každá máma se o dítě bojím a tyhle stresové záležitosti velice špatně snáším, ono totiž až s léty si člověk uvědomuje rizika s tím spojená. Když je člověk dospělý, už si za svůj život zodpovídá sám, ale k rodičům by pořád měl mít určitý ohled. Takže si myslím, teď na to zapomeňte a až k tomu nazraje čas, skočte si kam chcete, ale rodiče z toho vynechte. Toť můj názor a zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]