Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit, jak mám přemluvit rodiče. Jde o to, že bych hrozně moc chtěl zkusit tandemový seskok padákem, ale oni mi to nechtějí dovolit. Táta skákal, když byl na vojně a protože o nemá rád výšky a tak, tak mu ten seskok přišel hrozný a bál se. Tudíž tam nechce pustit ani mě. Vím, že se o mě bojí, ale jak jim vysvětlit, že pokud máte zkušeného instruktora, tak je to ještě bezpečnější než jet třeba po silnici na kole?
Za každou radu, budu neskutečně vděčný ![]()
Předem děkuji, zatím nashledanou ![]()
0x
Nepoznám, zda jste plnoletý a jak to bude s placením, protože asi zadarmo to nebude. Pokud nejste a nezaplatíte si to sám, nepřemlouvejte nikoho k tomu, aby se trápil, byť jen myšlenkami.
Můj syn si taky splnil sen, seskočil si padákem, ale to už mu bylo 35 let a já jsem to nevěděla, řekli mi to až potom. Kdybych to věděla předem, bylo by mi hodně zle, protože jako každá máma se o dítě bojím a tyhle stresové záležitosti velice špatně snáším, ono totiž až s léty si člověk uvědomuje rizika s tím spojená. Když je člověk dospělý, už si za svůj život zodpovídá sám, ale k rodičům by pořád měl mít určitý ohled. Takže si myslím, teď na to zapomeňte a až k tomu nazraje čas, skočte si kam chcete, ale rodiče z toho vynechte. Toť můj názor a zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.