Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nárok na vrácení daní

Od: chrbatpetr odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám nárok na nějaké vrácení daní když: jsem zaměstnanec s minimální mzdou, bez dětí, bez spoření, bez ničeho,ale jsem dárce krve?( Od roku 2013) . Nikde se to nemohu dočíst, děkuji moc Petr

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
Ano, za kazdy odber v minulem roce to bude cca 1000kc.

iz*
hodnocení

0x

Daň lze vrátit maximálně do výše odvedených záloh.

Pokud jste nějakou daň zaplatil, může se Vám vrátit.

hodnocení

0x
Nechci být nerudný, ale je to 1. odkaz v Googlu
onlinepriznani.cz/...
Je tam vysvětleno kdo a kolik si za darovani krve muze odecist z dani

iv®
hodnocení

0x
Za každý odběr je zvýhodnění 2000,- Zdravím.

hodnocení

0x

Přesně tak,manžel má za každý bezplatný odběr krve potvrzení na 2000,-na odpis daní,nevím jak u vás v práci,ale my musíme své požadavky vždy doložit do 15.2.a to jsme již udělali.

czello
hodnocení

0x

Pokud pobíráte minimální mzdu, tak z ní po výpočtu vychází nulová záloha na daň. Takže vám ani žádnou daň nikdo nevrátí, když jste žádnou nezaplatil. Tím, že darujete krev, si můžete za každý odběr odečíst 1000 Kč od základu daně, ale to je v tomto případě k ničemu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]