Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úplně první dovolená

Od: sarum4n odpovědí: 7 změna:

Zdravím :)

Je mi 22 let a pořád jen pracuju a ani nikam moc nechodím. Nejsem moc společenský typ, spíš takový samotář.
Rád bych si udělal po těch letech radost a zašel někam na dovolenou - rád bych okusil zahraniční dovolenou - a chci tam letět úplně sám.

Trvání dovolené: týden
Lokalita: netuším, rád bych k moři ale i za poznáním místní kultury
Cena: max 12.000 pro 1 osobu
Polopenze nebo lepší.
Hotel *** nebo lepší
Nějaké nápady? Nikdy jsem ani neletěl letadlem a nebyl dál než v Polsku, tak si chci udělat takový challenge :) Bohužel jsem totálně bez nápadů, co by zrovna mi vyhovovalo. Snad mi poradíte :)

Mockrát děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

1x
Kanary...blizko,prijemna teplota, zadni arabasi... pujcite si auto a tyden muzete projizdet ostrov a poznavat.

eulalie*
hodnocení

0x

Mallorca, ale ne mimo sezonu, to je pak plná německých důchodců :)

lidus*
hodnocení

0x

12 000 Kč. na to co chcete není zrovna moc. První stránky s dovolenou co jsem otevřela fischer.cz/..., když jich otevřete víc, budte hned mít přehled. Já bych jela do Chorvatska, letěla na Krétu.

hodnocení

0x

Letecky k moři za 12.000 to se moc často nenajde. Teď je jedna taková nabídka na Slevomatu - Zlaté písky, Bulharsko, letecky, strava all inclusive, hotel, 7 nocí. V období červenec - srpen to stojí pro jednoho 12.690 Kč. Je ale nutno uzavřít smlouvu do 25. 2.

A pokud pojedete sám, nikde takřka nenabízejí jednolůžkové pokoje. Proto na vás asi budou chtít příplatek za neobsazené lůžko. Byla jsem také v Bulharsku sama /v Primorsku/ a tento doplatek jsem také musela zaplatit. Jaga.

mili*

Ano pro začátečníka cestovatele je Bulharsko ideální. Domluvíte se tam, ceny vás nezabijou, krásná příroda, moře, architektura. Já osobně bych jela na Sluneční pobřeží, můžete vzít i stan, nebo půjčit, u moře byl kdysi levný kemp. A to ovoce, zelenina všechno čerstvé právě sklizené nemusíte se ani stravovat v hotelu. Blízko je starobylá rybářská vesnička Nessebar, tam je dobře vyjet, a dát si tam ryby na roštu mnam. Bulharská kuchyně je výborná. A když se budte moc nudit, zajedte si na 1 den lodí do Turecka na výlet. Sama jsem hodně cestovala, byl to můj koníček a moje první země bylo Bulharsko. Chtěla jsem vidět všecko i to, kam by normální dovolenkář vůbec nejel a ani to nikde neukazují. Kolikrát šlo jak se říká o hubu, ale stálo to za to, člověk pak má úplně jiný náhled na svět.

mot
hodnocení

0x
Doporucuju nemecke cestovky..takze se podivat na nacesty.cz dovolena.cz

asd1
hodnocení

0x

Záleží co vás zajímá (jaká kultura), jazyk který umíte, máte možnost okruh několik tisíc km, Evropa jižní i severní, ostrovy ve středomoří, Atlantik, Alpy, Afrika, do tepla, do zimy - je toho spousta... V podstatě nejlepší poměr výkon/ cena je buď vybrat něco na poslední chvíli, nebo letenku zařídit dlouho dopředu a hotel/ penzion/ program si zařídit sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]