Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
poslední dobou mě začíná stále víc trápit pocení nohou - a to tak, že ikdyž si nohy každý den po příchodu z práce pořádně umyju, vydrhnu, dám pryč tvrdou kůži, upravím nehty, prostě vše, tak druhý den mi začnou nepříjemně páchnout potem.
Používám dost drahý sprej do bot (zkusil jsem první levnější - ale ten byl ještě horší, ani to nepřebil), používám mentolovou mast na nohy s vytážkem z jakéhosi čaje, samozřejmostí je každodenní výměna ponožek, boty (vložky) si čistím každý týden.
Uzavřené boty mám na sobě cca hodinu, když cestuji do práce - a pak hodinu cesta zpět. Jinak 8 hodin mám na sobě nazouváky, respektive. spíš takové šlapky, otevřené sandály - nějaké absorbční s kvalitním vypoložením...
Přesto - nohy jak se mi začnou potit (stačí, že je mám jen v ponožkách bez jakýchkoliv bot), tak to asi po 15 minutách začne zapáchat.
Prosím, nevíte, co s tím? Dost mě to trápí, je mi 20 let a problémy se vyskytují asi 3 měsíce a to i přes všechna opatření.
Taky jsem vyzkoušel takřka všechno.
Pomohlo mi až toto. A to, takřka okamžitě a na 100%.!
Přitom je to prakticky to nejlevnější.
Na jak dlouho vám prosím jeden asi vydrží? (ať vím kolik koupit)
Uveďte kdyžtak i jakým způsobem a jak často dávkujete.
Mockrát děkuji
Aplikuji zásyp vždy ráno a večer. Jeden mi vydrží cca 2.měsíce.
Jeden mám i v práci. Koupil jsem to i synovi a je spokojený.
Jsem v pracovních botech i více, než 12.Hod. denně a to se časem někde projeví.
Cena není tak závratná, tak si jich pořiďte víc. Problém je v tom, že tento zásyp nekoupíte v
lékárně, protože by na něm asi nezbohatli. Dá se sehnat přes net, nebo taky ve speciálkách
na pedikůru.
Ještě by mohl fungovat čs. patent "chytrá houba". Má opravdu široké použití...např. i na plísně nehtů apod. /různé druhy na různá použití/: www.chytrahouba.cz nebo www.pythium.cz
Ještě bych Vám doporučil tyto vložky do bot.
Nejsou sice z nejlevnějších, ovšem musíte si uvědomit, že Vás ty nohy budou ještě dlouho nosit.
Materiál je ve špičce takový, že to prakticky odsává pot. Polstrování je dokonalé a ani při celodenním
nošení neomezují. Když je večer vyndám z bot, tak hned putují na radiátor. Jsou nasáté, jak houba.
Po jakémkoli zápachu ani památky. Teď mám konečně nožky, jako miminko.
Je normální, když někomu po nějaké době nošení plných bot zapáchají nohy? Zapáchají každému člověku? Je to častější u mužů nebo u žen?
Nohy zapáchají více mužům. Častá příčina nepříjemného odéru je plíseň nohou. Jak kůže, tak nehtů. Potom to chce dojít na kožní. Ponožky perte minimálně na 60 stupňů, pokud jsou to bílé sportovní, tak ty snesou bez újmy 95 vyvářku. Též vyvářejte ručníky a prostěradla, z tohoto důvodu jsou nejlepší plátěná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.