Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakup na alegro nebo vseopecne v polsku

Od: ondik007 odpovědí: 5 změna:

Ahoj prosim o radu a pomoc srazil sem srnu s autem lancia lybra a nemam havarijko ani pojisteni proti stretu se zveri policaji vysmati,ze jen svetlo a zbytek jen dotluceny,ale svetlo v novote jen original fiat cca 9 tis kc a v cesku sem obepsal vsechny i na Sk a nikdo nema. v PL jsou,ale vubec se mnou nekomunikuji jaka je sance koupit si predmet na alegro kdyz mam ucet na aukru a nechat si to poslat do cz? napsel sme 4 prodejcum a neodepsla ani jeden coz mi pripada teda dost ubohe . v Cz na aukru vseci polaci vzdy odepisi. Neporadite jak sehnat to svetlo z Polska?Je to tam i levne Jet tam neprichazi v uvahu ty vrakoviste jsou i 500 km daleko. diky moc nevim si rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Většina vrakovišť ti to pošle na dobírku.

ondik007
hodnocení

Jenžen ty vrakoviště tam inzerovali a já jim psal a neodpověděli víš. Musím počkat až někdo dotáhne do Cz další auto. nic jinýho mi nezbývá.

flip
hodnocení

0x

S allegrem neporadím, ale zkuste si zavolat do Autoland Sluštice - taky jsem jednou řešila náhradní díl, značku vozu neměli v nabídce, ale sehnali.. :)

zztop*
hodnocení

0x

A zkusil jsi se podívat a poptat na lanciaklubu? Sekce fórum a tam se normálně zeptat případně podsekce bazar.

ondik007
hodnocení

Tak ne asi sem fiatak delam ve fiatu mam borca co taha auta z italie. nemam jen lidi v Polsku proste

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]