Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevšímá si prsou

Od: pinkbunny* odpovědí: 11 změna:

Ahoj,

mám takový problém. Mám přítelkyni a dá se říct, že jsme obě velmi šťastné a ve spoustě věcech si rozumíme. Co mě ale trošku mrzí je, že si při milování nevšímá skoro vůbec mých prsou a to mi tvrdí jak se jí líbí a jak jsou krásné. Někdy je chviličku hladí nebo líbá ale to je vše. Jsou i dny, kdy to vůbec nedělá. Já její prsa miluju a mazlím se s nimi velmi často a ráda se jim věnuji. Proč mi to ona neoplácí? Znamená to něco? Vždy si pak prsa zkoumám a bojím se, že ji nepřitahují :-/

Díky všem za odpovědi :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

4x
Aneb si najít chlapa, ten je určitě ocení daleko víc :)
humbucker*

Ahoj. Stírečku, jsi asi poněkud mimo. Kdo ti takovouhle blbost ocenil? Nebo to mělo být rádoby vtipné?

doplněno 10.03.15 13:02:

Ähoj. Tak že, když jsem něco jako všechňák(horňák i dolňák i střeďák), tak se to dá brát za výhodu?

eulalie*
hodnocení

2x

A prosím, jak to my tady máme vědět, jestli se vaší přítelkyni něco na vás líbí, či nelíbí? Třeba vám prsa tajně závidí, anebo neví, že vám na těch vašich tak moc záleží. Na čele to napsané nemáte a pochybuji, že vaše přítelkyně umí číst vaše myšlenky. Akorát je smutné, že máte přítelkyni, se kterou si ve spoustě věcí rozumíte, akorát v tom sexu to vázne. Pak vyvstává otázka, jestli jste obě dvě velmi šťastné. Vy totiž evidentně až tak šťastná nejste, ne?

ohneta*
hodnocení

1x

Není nic jednoduššího, než se ji na to zeptat. Třeba dává přednost jiným partiím. Chlapi jsou též dolňáci, nebo horňáci :)

doplněno 15.02.15 17:23:

Jen technická, wampíku, jsem muž, tedy apoň si to myslím :)

doplněno 15.02.15 17:31:

@ben Ono si to tu myslí asi víc lidí a přitom jsu "ten" :)

hodnocení

1x

Dejte jí tenhle dotaz přečíst ;) Já tohle řeším rázně, když je místo, kde se mi to líbí, tak si o to musím říct! Ona neví, že se Vám to líbí (to, že Vy se na její prsa zaměřujete, nic nevypovídá o tom, kde se to líbí Vám), když se některé části těla dotýká, nevnímá ty samé pocity, jako Vy - je tedy třeba tuto zkušenost "předat dál" ;)

hodnocení

0x
Jj,Ohneta mě předběhla *zed*
Tvá přítelkyně je očividně "dolnák."
Tak to chodí...Tudíž si s tím hlavu lámat nemusíš ;)
Líbíš se jí celá,ale ona je vysazenější na ten klín...
doplněno 15.02.15 18:29: Tak to pardon,proč se tedy nejmenujete Ohnetek? :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně máte ke svému poprsí velmi kladný vztah a chcete ho pochválit a hýčkat. Ale, snad to není povinnost vracet při milování vše a oplácet, když to druhá strana tak nechce nebo necítí. Zkuste si o tom promluvit nebo tuto část těla při milování více nabízejte - třeba se druhá strana dovtípí. Zdravím!

doplněno 15.02.15 17:27:

ohneta - a víte, že jsem si také dlouho myslel, že jste děvče. To dělá asi ta přezdívka na "a".

doplněno 15.02.15 17:33:

ohneta - ale, já o tom nepochybuji. Ženská by neměla takové znalosti o PC . Ale, možná by to vyřešil mužnější avatar - takto je to neurčité.

rexona*
hodnocení

0x

Většina lesbiček se o prsa moc nezajímá...pravé lesbičky ano, ty jsou ale ve velké menšině :)

mikitka
hodnocení

0x
Tvá přítelkyně je dolňačka jak už tu bylo řečeno není to tím že by se jí nelíbilo tvé tělo nebo že by tě nemilovala platí to i u chlapů dolňák si prsou moc nevšimne .takže v poho zkus si o tom s přítelkyni v intimní chvilce popovídat naznač jí že by se ti líbilo to či ono můžeš jí i vést šeptat jí co bys ráda uvidíš bude to fajn

sendersas*
hodnocení

0x

jestli jsem to dobře pochopil tak jsi lezba?

Tak lezba je dolnak aj hornak :D

leonidas76*
hodnocení

0x

možná je horší ten případ, když chcete polaskat něčí ňadra a ona vám říká jak to máte dělat, abyste jí je nevytahal/a *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]