Ahoj. Neustale narazim na problem ze pro me neexistuje tarif na miru. Jsem upsany vodafonu na rok a pul takze u nej asi budu muset zustat. Platim ted neco okolo 300kc mam v tom 300MB internetu (coz mi vubec nestaci) 180 volnych minut (provolam do 60min) a neomezene smsky (poslu par smsek do mesice). Chtel bych teda razantne navysit internet na ukor volani a smsek za stejnou nebo nizsi vcenu nez 300. Poradite? Pokud takovy tarif neexistuje znate nejaky paky na operatora aby mi vysel vstric? Nechci platit za neco co nevyuzivam. diky
zkusit dupnout na operátora, nám takhle vyhověl alespoň ve slevě, ovšem neplatíme 300 CZK ale dohromady jako rodina jsme platili daleko víc a jsme u operátora přes 10 let. Bez urážky, ale myslím, že pokud operátorovi platíte 3 600 CZK/ ročně, tak se s vámi asi moc bavit nebude a nic lepšího vám nenabídne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.