Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nerozumím jeho chování

Od: nuxoce odpovědí: 3 změna:

Prosím, poraďte.

Je tu jeden kluk, se kterým se znám od prázdnin z brigády. Zájem byl oboustraný, byli jsme na rande, všechno bylo moc fajn a pak jsme si nějakou dobu psali. Zničehonic se náš kontakt ale přerušil a když se dlouho neozýval, pochopila jsem to tak, že prostě ztratil zájem. Od té doby, co jsme si poslali poslední sms, uběhly tři měsíce. Předevčírem jsme na sebe náhodou narazili na maturitním plese. Nebavili jsme se spolu, nechtěla jsem se vnucovat a vlastně jsem ani nečekala, že by měl zájem o nějakou konverzaci. Ale začal se chovat podivně. Celou noc mě doslova hypnotizoval pohledem, když jsem si zatancovala se svým známým, dokonce se zdálo, že žárlí. Nerozumím tomu. Neozval se tak dlouho a pa najednou tohle. Co myslíte, že to znamená?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možná jen přehodnocoval minulost, zda udělal dobře či ne. Ale, když se spolu lidé nebaví, tak se nic nedozvědí. Takže, možná litoval období bez kontaktu nebo si oddechl, že udělal dobře. Zdravím!

hodnocení

2x

Někdy během Vašeho psaní jste mu nebyla dost dobrá v tom, aby pokračoval, ale když Vás uviděl, tak ho píchlo u srdce (nebo jiného orgánu), že si z toho nic neděláte a nesedíte doma jako chudinka, a vzbudilo to jeho žárlivost. Nestojí ani za tenhle dotaz ;) Snad kdyby byl co k čemu, tak přijde, omluví se za to, že se tak dlouho neozval, a můžete případně pokračovat tam, kde jste skončili, ale hypnotizovat pohledem a žárlit? Ne-eee...

hodnocení

2x

Je možné, že vás žádal o schůzku nebo požádal o ruku... ale sms nebo mail se ztratil při cestě. Jeho "nezájem" nemusel být nezájmem, ale zklamáním, že jste přestala komunikovat.

Velká část podobných "nevraživostí" je zapříčiněna malou chybičkou komunikace.. - zkuste si s ním promluvit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]