Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V tomto domě jsem ukyla poklad

Od: pepr® odpovědí: 5 změna:

Zdravím vespolek.

"V tomto domě jsem ukyla poklad. Hledejte, hledejte, hledejte a hledejte."

Z kterého filmu - pohádky je tato hláška?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
hodnocení

3x

Jedině snad Maxipes Fík - O hledání pokladu. *kafe*

doplněno 14.02.15 14:28:

Čas videa 1:32. *nevi*

hodnocení

Moc děkuju to je přesně ono!

Jen jsem to musel dohledat na Youtube, protože na vašem odkazu je zdarma jen kousek videa.

doplněno 14.02.15 15:51:

A jo. Při přímem skoku na čas to jde. Já jsem to pustil od začátku.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, no, ve filmu Tetička se hledalo hodně - ale, poslední vůle. Zdravím!

csfd.cz/...

doplněno 14.02.15 15:57:

pepr - já vím, ale někdy je ta hláška v hlavě trochu nepřesná, tak jsem si myslel, zda se nehledalo něco jiného.

hodnocení

Tetička mi taky bleskla hlavou, ale zrovna toto tam myslím není.

doplněno 14.02.15 20:01:

@Ben: Máte pravdu, že ta hláška jak jsme ji napsal není přesná, ale i přesto @janplinto věděl o co mi jde.

hodnocení

0x

Připomnělo mi to trochu film Otakara Vávry z roku 1942 PŘIJDU HNED. Nebožtík ukryl ve svém domě šek na milión korun. Kdo ho najde, jeho bude. Pozůstalí hledali jako zběsilí, rozbili a znehodnotili v domě kde co. Šek měl ve svém obojku nebožtíkův velký pes, o kterého ale nikdo z dědiců nestál.

Tento film, jako ostatně většina těch pro pamětníky, pohladil i pobavil. Žádné vulgarismy, žádné střílení. A vynikající herci té doby: Rašilov, Beneš, Šlemrová, Pištěk, Matulová...Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]