Nejste přihlášen/a.
Dobré dopoledne, prosím nemohu najít nějakou ucelenou mapu Bavorska s poštovními směrovacími čísly, abych rozpoznal, kde se to město v Bavorsku na mapě nachází... Děkuji za účinnou pomoc a spolupráci...
stačí kliknout na město a vyhodí vám to všechno možné i psč v Německu zkratka PLZ
doplněno 14.02.15 12:11:taky mapy jsou tady, stačí překliknout a objeví se různé části map
Jo - ano, něco podobného - to přesně potřebuji... Potřeboval jsem totiž už na první náhled vidět, z které oblasti Německa resp., Bavorska, pochází to které PSČ - zde je to dokonce s možností si tam vyhledávat a pod. Bene asi máš pravdu, že jsem to mohl lépe vysvětlit, ¨proto také přidám bodík.., lindafe - velké díky - jupíííí, je vidět, že jsem amatéros... Teď si asi uvědomuji, že to co jsem viděl na internetu byla poštovní velká mapa Německa a protože byl velikostí velká, tak jsem viděl jen náhled jakoby pohraničních území s PSČ, kde to nebylo úplné..., a tam to bylo také podle těch menších obvodů, což je pro mne ideální..Děkuji !
Dobrý den, zkuste to viz odkaz (zvolit Town) a mělo by to najít město. Zdravím!
doplněno 14.02.15 11:57:Já jsem si myslel, že znáte jen PSČ a po vyhledání města už nebude problém najít si ho na mapě. Patrně jsem dotaz zcela nepochopil.
Děkuji za tip, ale i zde jsem byl, já potřebuji jakoby mapu Německa - potažmo nejlépe Bavorska ( kterou jsem osobně neúplně kdysi viděl), byla to mapa, kde byly zakresleny jednotlivé čtverce poštovních oblastí, kde ihned bylo vidět číslo ( PSČ,) daného města obvodu - např. Norimberk, Regensburg a pod..., pořád hledám a nic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.