Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dilema ve vztahu

Od: vojta32 odpovědí: 5 změna:

Ahoj mám přítelkyni 3roky poslední dobou se často hádáme i krs maličkosti a to mě sblížilo s její nejlepší kamarádkou do které jsem se asi zamiloval a vím,že ta kamarádka je do mě také zamilovaná a ted nevím co dál přítelkyni mám rád a nechtěl bych jí ublížit,ale do té kamarádky jsem se zamiloval.A ted nevím co dál?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co dál?...Řiďte se svým srdcem a běžte za tím,co chcete Vy.V životě to tak prostě chodí...Přítelkyni to budete muset říci,v klidu a na rovinu.

eulalie*
hodnocení

3x

Buďte chlap a rozhodněte se jen pro jednu přítelkyni. Dvě byste stejně neukočíroval a bigamie je v našich končinách zatím trestná. Je nesolidní být nevěrný a hrát to na dvě strany. Minimálně ta přítelkyně, která o té druhé neví, by měla poznat pravdu.

vojta32
hodnocení

Já tohle chápu, jenže přítelkyně na mě hodně vysí a byl bych nerad,aby udělala nějákou blbost.

eulalie*

Ale když se s první přítelkyní stále hádáte, tak snad na vás už tolik nevisí, ne? Jen si ujasněte, jestli to, co cítíte k té druhé, je zamilovanost, nebo jen něco nového a zakázaného, a tudíž více zajímavého. Možná se s první přítelkyní hádáte, že ona cítí, že se jí vzdalujete...

hodnocení

2x

Zachovejte se férově. Pokud vám vztah přestal klapat, rozejděte se s přítelkyní a jednejte s ní narovinu. Nejdříve ukončete jeden vztah a pak uvažujte o novém. I rozchody k životu patří a to, že na Vás přítelkyně visí, není důvod proto, zůstávat s ní dál ve vztahu o který nestojíte. Zamiloval jste se do jiné, tak vztah ukončete a neprotahujte to. Přítelkyně se s tím bude muset smířit. Myslím, že ani ona nemůže být ve vztahu s Vámi spokojená, pokud mezi vámi dochází k neustálým hádkám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]