Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, můj problém spočívá v tom, že mi je téměř 26 let a skoro mi nerostou vousy, jen takové řídké chlupy na určitých místech. Sice mě to štve, ale to bych ještě nějak překousl, někomu prostě plnovous není souzen. Problém je, že celkově nejsem vůbec chlupatý. Takové ty opravdu tmavé chlupy mi rostou jen v podpaží a na intimních místech. Na zbytku těla jsem víceméně holý a těch pár chloupků je spíš světlých. Často se mi také stává, že mám po těle suchou kůži a to se snažím sprchovat spíše čistou vodou. Netuším, jestli tohle má nějakou souvislost. Největším problém ale je, že s věkem prakticky vůbec nepřibírám na váze. Na svých 190 cm vážím sotva 70 kg. Kromě toho, že mě to štve a připadám si dost nepřitažlivý, tak se začínám obávat, jestli netrpím nějakou poruchou. Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?
Jestli máte obavu o nějakou hormonální poruchu, není problém jít k lékaři. Minimálně test na štítnou žlázu byste si mohl nechat udělat, to kvůli obavě z nepřibývání na váze.Avšak pokud se nepřežíráte a máte pohybu tak akorát, tak asi není z čeho přibývat. Anebo máte rychlejší metabolismus. Možná máte míň testosteronu, holt někdy se to tak podaří, že chlap není moc chlupatý. Nepřitažlivým určitě nejste, hlavně když vám aspoň něco někde roste. A jste blonďák, nebo spíš brunet?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.