Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest břicha

Od: anon* odpovědí: 9 změna:

Ahojte, už asi tři dny mě bolí v břichu, tím způsobem, že mi tam "křůká" a celkově mě bolí. Dnes jsem měla na snídani vajíčka a potom asi po dvou hodinách mě začalo bolet břicho a potřebovala jsem furt "grkat" jenomže potom vždy po tom grknutí mi byly cítit vajíčka i když jsem měla vyčištěné zuby a žvýkačku. Mám sem tam i průjem a buď si musím odgrknout nebo odprd***t. Nevíte co by to mohlo být? docela mě to trápí protože dnes mi kámoška říkala Co tady smrdí za vajíčka? Bylo to dost trapné. Nemáte nějaké zkušenosti? třeba co by na to i pomohlo? A promiňte mi ty výrazy ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

ahoj, já bych nasadila dietu a mátový čaj, na nadýmání je také dobrý feniklový čaj... možná i štamprle slivovice by ti zažívání spravila... ;)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, a co pravidelné vyměšování - je to dobré? Není zácpa? Je pitný režim? Zdravím!

doplněno 11.02.15 17:09:

Zkuste tu dietu, nic tučného a žádná těžká jídla. A viz další rady zde od kolegů.

doplněno 11.02.15 17:24:

Myslím, že tazatelka má problém již třetí den a ta vajíčka jedla až dnes.

anon*
hodnocení

Ano pitný režim dodržuji, zácpa není, a vyměšování taky pravidelné

hodnocení

2x

asi nemáte 18 let, takže nemůžu doporučit fernet či bylinnou hořkou...

Zkuste tedy coca-colu - po troškách. Případně rennie pastilky ... , ale jestli půjdete do lékárny, kupte pro jistotu i Endiaron...na průjem.

Předpoklad je ve špatně skladovaných vejcích...

hodnocení

2x
Jak dlouho jsi ta vejce vařila? Také mohla být stará a ty můžeš mít i salmonelu.
Nebude to doufejme tak hrozné,ted ale nesmíš nic jíst.Pij pouze heřmánkový a mátový čaj,ty uklidnují žaludek.Na průjem beru endiaron,ten je přímo skvělý.Můžeš i živočišné uhlí.Zítra uvidíš,pokud se to nezlepší,tak raději k lékaři.
anon*
hodnocení

Byla to škvařelina, no popravdě né moc dlouho , ale jako vždycky a ještě nikdy se mi to nestalo

pohanka*
hodnocení

0x

Evidentně vajíčka nesedla, jak byly upravené? Určite nasadit dietku, nic těžkého tučného nejíst. Uvařit si, jak se píše nahoře mátový čaj, nebo pokud máte doma čaj z nastrouhaného zázvoru, nebo majoránkový čaj a nebo heřmánkový.

A když se budeš cítit, tak si dej lehkou česnečku. Těch možností je více.

Čaje nesladit.

Potom lze i černý čaj s dietním sucharem, někdy stačí usušená chlebíčková veka, starý rohlík. Dále odvar z rýže, vařenou rýži, vařenou mrkev, bramborovou kaši. Moc nemastit Možná to byl náběh na žlučníkový záchvat.

Doma jistě budou vědět co dietního pro tebe připravit.

doplněno 11.02.15 17:19:

To je nějaký místní název - snad míchaná vajíčka?

pohanka*

Díky, zajímavé, kdyby na mě takhle někdo mluvil, tak fakt nerozumím, ale slova jsou určitě libozvučná!

doplněno 13.02.15 13:47:

Na co - do jakého jídla se používá ta škraka?

doplněno 13.02.15 13:50:

A z té šperkové kaše se mi tedy s prominutím skoro zvedl kufr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]