Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechci bydlet s rodiči, chci bydlet u babičky

Od: vevev odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

bydlím u mámy, ale nerozumíme si a to opravdu hodně. K tátovi nechci jít kvůli jeho nové ženě.

Chtěla bych bydlet u babičky se kterou si rozumíme.

Jak mám postupovat abych tam mohla bydlet, když mi to rodiče nedovolí?

Je mi 16.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Na rozumění jsou potřeba dva/dvě. Co jsi pro zlepšení vztahu udělala ty?

Nebudou-li rodiče se stěhováním k babičce souhlasit,

nemůžeš udělat nic.

doplněno 15.02.15 06:24:

Gamapolis, musí na tom pracovat obě.

Metka sem nenapsala, proto se ptám dcery.

Ivzez,a co by měla pro zlepšení vztahu udělat?A co pro zlepšení udělala matka?Já to tedy z dotazu nepoznal.

vevev
Ja se snazim jak mohu. Ale mama je naladova a vztahovacna. Vsechno co reknu obrati proti sobe. Celej muj den je jen o tom, udelat co nejvic prace, abych se ji zavdecila a ona se kvuli nicemu nerozcilovala. Taky se musim starat o brachu, ktery je agresivni a nedokazu ho zvladnout.
A babicka by se o nne chtela starat.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, jste nezletilá, takže by vše za vás měli vyřešit rodiče a babička zároveň. Doporučuji obrátit se na babičku a poradit se s ní. Když bude ochotná se o vás starat, měla by si ona promluvit s vašimi rodiči.

hodnocení

0x

U mámy musíš vydržet, dokud nebudeš zletilá. Je to Tvůj zákonný zástupce a dostala Tě do péče. Je za Tebe zodpovědná a s tím nic nenaděláš. Uvědom si, že nestačí jen chtít. Babička za Tebe zodpovědnost nemá, starat se o tebe musí Tví rodiče. A pokud s tím. co chceš Ty nesouhlasí, mají k tomu jistě důvod. Takže do 18ti let to vydrž a potom se s babičkou můžeš na společném bydlení domluvit. Do té doby se snaž s mámou vycházet co nejlépe a nešprajcuj se k vůli tomu, že bys chtěla něco jiného. Zase je to jen o toleranci, vstřícnosti a komunikaci z obou stran.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]