Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější spojení do Berlína?

Od: lolaplusg odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Potřebovala bych zjistit, jak se nejlevněji mohu dostat z Prahy do Berlína někdy v ranních hodinách. Autobus/vlak, cokoliv kde se nemusí přestupovat. Zkoušela jsem to na vlakách na idosu ale zaboha mi to nechce najít cenu. Jela bych z prahy a ráda bych tam byla tak kolem sedmé/osmé. Vracela bych se tam odtud tak kolem 2:00-3:00 ranní.
Děkuju moc za jakékoliv rady ohledně toho, kde to mám hledat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

achci*
hodnocení

2x

Jezdivam do Berlína, v létě jsem musela vlakem protože mám čivavu,jízdenka vyšla cca na 2 tisíce jen tam, koupila sem ji ale 3 dny předem,nedávno jsem jela bez psa a studentem jela sem s přítelem,platila jsem jen já,mají valentinskou akci tak oba , tam i zpět 1850,-

hodnocení

1x

Těmi časy si nejsem jistý, zda se to podaří zařídit podle přání, nicméně pro přestavu přidám aspoň pár odkazů na autobusy. IDOS nemá informace o zahraničních cenách - není divu, že to neukazuje. Nehledě k tomu, že i v rámci ČR se dá zajistit za určitých podmínek oproti cenám v IDOSu sleva.

elines.cz/...

jizdenky.studentagency.cz/...

Ještě vlak: cd.cz/...

doplněno 12.02.15 21:34:

Ten vlak se vyplatí asi jen při zakoupení včasné jízdenky, jinak to vychází o hodně dráž než autobus a jízdní doba je přitom podobná.

hodnocení

0x

Zkuste Deutche Bahn, provozujou několik autobusových linek z Prahy do různých měst v Německu, web se dá přepnout do češtiny.

A taky zkuste nějaký web pro spolujízdu, ale s tím nemám zkušenosti, třeba někdo tady má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]