Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Potřebovala bych zjistit, jak se nejlevněji mohu dostat z Prahy do Berlína někdy v ranních hodinách. Autobus/vlak, cokoliv kde se nemusí přestupovat. Zkoušela jsem to na vlakách na idosu ale zaboha mi to nechce najít cenu. Jela bych z prahy a ráda bych tam byla tak kolem sedmé/osmé. Vracela bych se tam odtud tak kolem 2:00-3:00 ranní.
Děkuju moc za jakékoliv rady ohledně toho, kde to mám hledat.
Těmi časy si nejsem jistý, zda se to podaří zařídit podle přání, nicméně pro přestavu přidám aspoň pár odkazů na autobusy. IDOS nemá informace o zahraničních cenách - není divu, že to neukazuje. Nehledě k tomu, že i v rámci ČR se dá zajistit za určitých podmínek oproti cenám v IDOSu sleva.
Ještě vlak: cd.cz/...
doplněno 12.02.15 21:34:Ten vlak se vyplatí asi jen při zakoupení včasné jízdenky, jinak to vychází o hodně dráž než autobus a jízdní doba je přitom podobná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.