Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,moje matka bydlí v paneláku kde v jednom bytě žije žena samoživitelka(Češka) nepracujíci celkem s deseti dětmi. Zjevně na ně nestačí a většinu času trávi s muži pochybné pověsti.V bytě se konají večírky s pánskou společností (bezdomovci)a pije.(spíše chlastá)pravděpodobně i drogy. Socialka prý chodí a předem se ohlašuje? V tom případě má čas to v bytě dát do pořádkuNa koho jiného se obrátit samozdřejmě anonymně,nechce být později terčem odplaty. Je jí především líto těch dětí.Protože jsou toho všeho přítomni.Děkuji
Zjevně na ně stačí, jinak by sociálka nebyla v klidu. Nemá informace pouze z těch ohlášených návštěv. Jak tráví většinu svého času je pouze její věc. Tvoje matka ty muže zná, že ví jakou mají pověst? Pokud by skutečně pořádala hlučné večírky, lze po 22. hodině zavolat policii, která obvykle prověří, kdo všechno v tom bytě právě je. Pokud mi skutečně o něco jde, nemusím se schovávat za anonymitu. Možná se pletu, ale celé to na mě dělá dojem JPP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.