Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chorvatsko - ubytování

Od: jarm® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, vloni jsme byli s mužem v Njivnici na ostrovu Krk. Velice krásné a moderní ubytování. Hledám nějakou jinou oblast - můžete poradit? Také chceme vzít na dovolenou rodiče, tak-že bych chtěla oddělené apartmány s veškerým soukromím pro obě rodiny. Zakládám si na čistotě, prosvětleném objektu a přijemným okolím. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uriaska*
hodnocení

0x
Moc se mi líbilo na ostrově Murter, ale doporučila bych soukromé ubytování. My byli v apartmánech Lovišča, kde se mi celkem líbilo a můžete mít oddělené apartmány, ale lepší je druhá strana ostrova - je tam písečná pláž Slanica. Když jsem jela s rodiči využili jsme letní byty v Bašce Vodě.
Chorvatsko - ubytování
hodnocení

Pro URIASKU: Děkuji ta tip na Bašku Vodu. Nemáte nějaké foto ubytování nebo přímo kontakt?

ondrasek*
hodnocení

0x

no byli jsme za Dubrovníkem v dědině Solune. Ubytování bylo perné, čisté a dobrou cenu. byla tam krásná pláž s kamínky nebo beton. jediná nevýhoda byl obrovský kopec k moři. Takže krásný výhled ale zpět k ubytování to byl pěěěkný záhul.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]