Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sleva poplatníka zpětně?

Od: pracant* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat , zapoměl jsem minulý měsíc podepsat úlevu na dani pro poplatníka , jelikož si dělám každý rok daně sám a tak mi to vypadlo. Teď mi přišlo k výplatě o těch 2700 Kč méně. Jde to zpětně za minulý měsíc podepsat a dostanu tuto slevu vyplacenou?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Tipnul bych, že se s tím účetní nebude chtít dělat. Ale Vy si to pak stejně započítáte do ročního zúčtování, takže o nic nepřijdete.

pracant*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Vím , že o tuto částku něpřijdu , že se mi vrátí v příštím roce. Šlo mi o to , jestli je nějaká možnost , že bych úlevu podepsal teď , datum by se tam dalo lednové a jestli by mi těch 2070 Kč poslali ještě dodatečně na účet. Bohužel v dnešní době nejsou tyto 2 tisíce malá částka a určitě bych ji potřeboval.

pracant*
hodnocení

Nikdo nemáte zkušenost? A není tu mezi Vámi nějaká účetní? Moc děkuji za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]