Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat , zapoměl jsem minulý měsíc podepsat úlevu na dani pro poplatníka , jelikož si dělám každý rok daně sám a tak mi to vypadlo. Teď mi přišlo k výplatě o těch 2700 Kč méně. Jde to zpětně za minulý měsíc podepsat a dostanu tuto slevu vyplacenou?
Tipnul bych, že se s tím účetní nebude chtít dělat. Ale Vy si to pak stejně započítáte do ročního zúčtování, takže o nic nepřijdete.
Děkuji za odpověď. Vím , že o tuto částku něpřijdu , že se mi vrátí v příštím roce. Šlo mi o to , jestli je nějaká možnost , že bych úlevu podepsal teď , datum by se tam dalo lednové a jestli by mi těch 2070 Kč poslali ještě dodatečně na účet. Bohužel v dnešní době nejsou tyto 2 tisíce malá částka a určitě bych ji potřeboval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.