Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je Londýn?

Od: jj* odpovědí: 8 změna:

Jaký je Londýn? Jaký je v porovnání třeba s Prahou nebo Brnem?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amadeus*
hodnocení

1x

Hekticky, obrovsky, prelidneny, depresivni, kycovity, drahy, cisty, bezpecny, ale hlavne bohaty a plny prilezitosti. Pokud bych mel v Praze stejne prilezitosti, tak bych jednoznacne volil Prahu, ktera je mnohem hezci a ma kvalitnejsi nocni zivot. Ale Londyn neni vubec spatne misto na zivot, pokud mate dobrou praci a podari se vam najit dobre bydleni, coz je nesmirne tezke. Musite se vyhnout tem levnym oblastem (cernossky Brixton, vychodoevropsky Stratford, indicky Ealing, jinak se vam tu opravdu libit nebude. Ja platim za svuj pidibytecek tolik, ze bych si v centru Prahy pronajal nekolikaloznicovy penthouse s vyhledem na hrad. Lide jsou tu pomerne pratelsti, s indy, araby a polaky tu nejsou takove problemy, jake lide navenek prezentuji.

Jen od jednoho bych vas chtel odradit. Neberte si sem deti. Vyrustat v Londyne si nedokazu predstavit.

au1
hodnocení

0x

velký, a plný cizinců, většinou indů a poláků. Srovnáváš nesrovnatelný.

hodnocení

0x

Kdybych měla zachycen svůj výraz, kdy jsem jako sedmnáctiletá holka z malého českého města přijela poprvé do Londýna, tak bych Vám jej poslala - byl by velice výřečný ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, město jako město, ale jsou tam divní lidé - česky nekomunikují. Zdravím!

doplněno 02.03.15 10:46:

Snad ještě napište, co vlastně chcete porovnávat - z hlediska turistického, pobytového nebo chování lidí či srovnání cenového.

hahanaj*
hodnocení

0x

srovnáváš velblouda s mravencem*smich*

ver*
hodnocení

0x

S Brnem v žádném případě, ale s Prahou taky ne, to se prostě srovnat nedá.

Londýn je nádherný, ale ne pro všechny, ne pro konzervativní lidi. Pokud Vám vadí naprostý nesoulad staveb a mix středověkých památek s naprostou modernou, město se Vám líbit nebude.

Je to strašně živé město, plný všemožných kultur a lidí snad všech národností.

Já jsem v první chvíli byla spíše v šoku, ale po jednom dni jsem si ho zamilovala :)

ertl
02.03.15 23:12
hodnocení

0x
Černý.

joudic*
03.03.15 01:22
hodnocení

0x

obrovsky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]