Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontaktní čočky - stačí jít jen do optiky?

Od: anna3 odpovědí: 4 změna:

Nosila jsem bryle, ty se mi ale rozbily, tak jsem je prestala nosit a neresila to. Ted poznavam, ze se mi zrak zhorsil. Chtela bych kontaktni cocky. Musim zajit primo k ocnimu lekari, kde mi zmeri dioptrie a predepise cocky, nebo staci zajit do optiky? Pry tam taky zmeri dioptrie (nekde dokonce zadarmo) a daji vam k. cocky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

návštěva u očního lékaře Vás sice bude stát 30,-Kč, ale jeho vyšetření je neporovnatelně na vyšší úrovni než vyšetření v optice...

navíc s jeho předpisem můžete navštívit jakoukoli optiku a nevázat se tak na konkrétního jednoho prodejce.

anna3
hodnocení

Ok, dekuji.

Mimochodem.. poplatky 30Kc uz se neplati. :o)

ohneta*

A jak je to ze škušebním párem čoček, ten asi zadára nedostane. Jinak souhlas, očař změří zrak kvalifikovaněji.

anna3
hodnocení

No, ten asi zadára teda nedostanu. Je mi jedno kolik zaplatim. A cert vem nějakejch 30Kc. Jen jsem to panovi sdelila. *tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]