Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké dokumenty předat v novém zaměstnání?

Od: karel44® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

rád bych se zeptal. Bez problému jsem pracoval od roku 2004 do 2013. Od roku 2013 jsem posledním zaměstnání pracoval na 3 měsíce a byl mi dán zápočták (bohužel už nedošlo k prodloužení práce). No a pak jsem šel na úřad práce a sám od sebe ukončil po nějakém čase vedení v evidenci a list o ukončení mám také. Pak ale jsem začal dělat v jednom občanském sdružení, kde jsem neměl nějaké výdělky (max. dar. částky od lidí na činnost a funci chodu sdružení). Žil jsem z toho co jsem měl našetřeno a teď mám nastoupit na HPP do jedné firmy. A vaše rada? Potřebuji vědět co mám firmě předat. Zda zápočták až z roku 2013 nebo poslední věc doklad od úřadu práce, který je už z roku 2013. Pak nic víc nemám. Jen max. založení občanského sdružení. Co tedy myslíte, že mám doložit? No já jen, aby si zaměstnavatel novej nemyslel, že sjem od roku 2013 nic nedělal. Chápete...díky moc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Potvrzení o zaměstnání (dříve zápočtový list) z roku 2013 a potvrzení o evidenci na ÚP. Navíc můžete sdružení požádat o písemnou referenci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]