Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám takovej menší problém. Budu trávit se svou kamarádkou Valentýn, chtěl sem ji dát růži... A dneska otevřu FB a vidím její fotku s růží s textem "od toho nejlepšího človíčka :3 " Mám chuť to všecko zabalit, ale ... Já nevím.
Nechic aby to vypadalo že kopíruju, i když sem to chtěl udělat už před tím.. Psala mi, že nikdy od kluka nedostala růži (asi tak před měsícem) a že ji to přijde hrozně romantický.. A teď budu pořád jen ten "druhej" pokud vůbec. Chtěl sem bejt ten první. Navíc, teď to bude vypadat, že neumím vymyslet něco svýho. Mě napadá ta růže se slovy "Tady máš pro radost kytičku, chtěl sem ti ji dát už dávno ale nebyla příležitost, chtěl sem si počkat na Valentýn", nebo plyšáka "Chtěl sem ti dát růži ale vypadalo by to blbě"
Poraďte mi prosím
Dobrý den, on ten slavný Valentýn je snad svátek zamilovaných - a Vy máte kamarádku.
Vůbec se tím netrapte a žádný dárek neplánujte (ani květinu). Pokud jste měl dojem, že je to více, než kamarádství, tak je to zřejmě jednostranné. A s tou fotkou na FCB to může být i lež, resp. chce tam vypadat zajímavě a jako milovaná - a třeba nikoho nemá. Zdravím!
Pokud jí chceš něco dát, pak nepřemýšlej o tom, kolikátý budeš v pořadí. Zůstaň klidně u té květiny. Pokud už Růži dostala, Ty jí kup třeba Orchidej v krabičce. Ta je také pěkná a máš jistotu, že Tvá kytka neskončí vedle té Růže v jedné váze. Růži jí můžeš dát při jiné příležitosti. Hlavně nechtěj hned všechno zabalit, jakmile nebudeš v něčem první. To se Ti stane v životě ještě mockrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.