Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznameni s pokladni? jak na to

Od: gooo* odpovědí: 5 změna:

Pekny vecer, rad bych dostal rady, napady a zkusenosti z nasledujiciho. Po dlouholetem vztahu bych chtel najit novy. Libi se mi pokladni v supermarketu. Jenze jako nezkuseny mladik vyvstava otazka, jak na to.?. Behem markovani se ji zeptat, zda by se mnou nekam nesla? Nebp zda by se nechtela seznamit? Rad bych neco rychleho a svizneho ( fronta zakazniku za mnou) a nevlezleho a nenuceneho, nenasilneho. Ocenim i zensky pohled a zkusenosti muzu. Pekny vecer

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Tak inspiraci najdete třeba ve filmu "Jáchyme hoď ho do stroje"..Třeba jí to brzo dojde:)

hodnocení

2x

Mrkněte pro inspiraci do diskuze kde se též řešilo seznámení s pokladní. Třeba to pomůže i Vám.

poradte.cz/...

hodnocení

1x

já bych to před lidmi ve frontě neřešila - asi bych jí do ruky vtiskla lísteček se slovy "to je pro vás" - a uvnitř by mohl být dopis třeba s lístkem do kina nebo pozváním někam jinam, v tom dopise bych jí upřímně napsala, že se mi líbí, ale nevím, jak jí u pokladny oslovit, tak volím tuto cestu - a uvidíte, jestli přijde...

honzmalatny*
hodnocení

0x

Osobně bych ji řekl,jestli by nešla se mnou na kávu, večeři, do kina, do divadla.

michaltopic*
hodnocení

0x

Já bych zkusil upoutat pozornost malou kytičkou. Určutě tam někde je květinářství, tak si nechte udělat malou kytičku do kapsy (normálně řejněte, k čemu jí chcete). U pokladny se trochu usmívejte a po zaplacení jí předejte dárek .. a jen s úsměvem řeknete "pro Vás!". Pak sledujte výraz ve tváři. Buď dá najevo, že o vás ví a nebo ne. A buď se usměje s pohledem, že můžete udělat další krok a nebo se usměje jen ze zdvořilosti. To musíme vycítit sám a podle toho se rozhodnout. Odejděte, stále s úsměvem, ať už zareaguje jakkoliv a příště už je to jednoduché. Pokud se usmála a "otevřela" tak už čeká jen na to jedno. Ten druhý den, až tam půjdete, tak o vás budou vědět už všechny její nejlepší kamarádky a kolegyně, to se nebojte :) A pokud se bude usmívat i příště, tak stačí vyslovit "nezašla byste po práci na kafe"? A je vaše (rande). Pokud by se tvářila, jakože má obavu a nechtěla do ničeho dalšího, tak to poznáte, zeptejte se i přesto a hlavně se neuražte, pokud vás odmítne. Popřejte hezký den a jděte dál ...

Jinak s tím Jáchymem, to je klasika :) Za deset korun drobné, to už se jen tak dneska nevidí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]