Nejste přihlášen/a.
Zdravím zdejší rádce ,
Rád bych se poradil jak napsat žádost o upravení pracovní doby. Pracuji jako THP a ve smlouvě mám 40hod/týdně. Nikde jsem nedohledal od kdy do kdy a nevím kde to hledat . Věc se má tak , že se zde pracuje od 6.00 do 18.00. Minulý rok ČD zrušili vlak , kterým jsem dojížděl na 6.00 do práce a první spoj mi přijede až v 6.35 a tak každý den cestuji autem. Náklady na cestování autem jsou však nepoměrně vyšší oproti vlaku a tak bych rád požádal o změnu pracovní doby až od 6.45.
Prosím o nějaké nápady jak formulovat konkretní žádost , tu omáčku kolem jsem schopen domyslet.
Děkuji a jsem s pozdravem
doplněno 12.02.15 06:46:Ano vím , že vyhovět mi nemusí. Nejsem rozhodně klíčový pracovník , ale přeci jen zaškolení někoho nového člověka by jim problémy udělalo. Mi jde jen o to podniknout první krok jestli mi v tomto vyjdou vstříc( Pokud ne tak holt půjdu o dům dál). Co se týče odpracovanách hodin vždy mám měsíčně kolem 190H a víc v tomto problém není. A se šéfem je domluva podle nálady. Již sem to tak jednou měl pak to zrušil , několikrát se to opakovalo. Poslední dobou firma nabrala personalistu a další managery atd , takže vyšlo spousta nových směrnic , aby byla přeci práce pro všecky , tak je teď třeba o vše žádat přes personální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.