Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce orální sex

Od: sachmet odpovědí: 4 změna:

Ahoj,
Možná si po přečtení mého příspěvku budete klepat na čelo, že bych měla být ráda za chlapa, který mě nenutí a nevyžaduje to po mě. Ale pro mě je to dost velký problém.
S přítelem jsme spolu rok a orální sex po mě nikdy nevyžadoval. Párkrát jsem teda začala sama, ale přišlo mi, že se vůbec nedokáže uvolnit, celou dobu je ticho jako myška, žádné povzbuzování, žádné opravy.. Bylo mi to dost divné, takhle to šlo vždycky. Nedávno jsem na toto téma zavedla docela dost ostrou diskuzi a díky tomu zjistila, co se děje. Řekl mi, že ho prostě orální sex neláká a nikdy nelákal, že mu to přijde jako divná "úchylka" a že vůbec nechápe, jak se ho tam dole můžu dotknout ústy, natož ještě spolknout jeho sperma. Pohled na mě, když ho uspokojuji, mu prý hodně vadí, dělá se mu špatně, protože celá ta záležitost je pro něj prostě nechutná (!)
Myslíte, že je toto "normální", máte někdo podobné zkušenosti? Vždy jsem totiž myslela, že orální sex je pro každého muže potěšení a někteří ho dokonce vyžaduji. Sama orální sex mužům moc ráda dopřeji, protože miluji jejich výraz při prožívání rozkoše. Je to moje oblíbená praktika a s tímto začínám mít opravdu velký problém.
Díky za vaše rady a připomínky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je normální a zcela přirozené že jsou lidé odlišní a každý má jiné nároky na sex a jeho praktiky. Vy jste založená, kdy vám orální sex dělá dobře, ale váš partner ho nevyžaduje. Jste oba úplně normální, ale pouze jinak nárokově založení. Neberte to nějak osobně, vášemu partnerovi nedělá dobře to vám zase nedělá dobře ono. No a na partnera nechoďte moc zostra, nebo se stáhne do ulity a za chvíllku z něho nedostanete už vůbec nic. Jste pravděpodobně dominantní a to, u většiny nás chlapů není moc v oblibě. Co vy na to.:)

mamcazmoravy*
hodnocení

0x

Každá rada drahá :(

Můžete třeba zkusit milování ve vaně. Pokud mu to vadí převáženě z hygienických důvodů, třeba se trošku víc uvolní. A pokud o tom budete občas muvit, tak hlavně ne zostra a spíš vysvětlovat Vaše pocity. Že mu chcete udělat radost a je to příjemné a vzrušující i pro Vás. Navrhněte třeba nějaké znamení (třeba, že Vás chytne za rameno), kdy už to pro něj bude přespříliž nepříjemné (ať už technikou nebo délkou dráždění) a do to doby postupujte s jeho souhlasem velmi pomalu. Nicméně pokud chtít nebude, nenuťe ho. Nebo aspoň s touto praktikou dělejte velké přestávky. Pokud Vás má rád, může se občas překonat a "přetrpět to" kvůli Vám, ale vztahu to moc neprospěje.

hanszimmer*
hodnocení

0x

Už jsem psal jinde a jinak zkus jsi udělat teplej čaj napít jse a vem si jeho ... do pusi pokud budeš mít teplou pusu a ž vařící tak by to hohlo uněj vyvolat jinej pocit a pokud ani to nepomuže tak nevim

guess*
hodnocení

0x

Orální sex po přítelkyni taky nevyžaduji. Ne z důvodu, že by mne to neuspokojovalo, ale člověk nikdy neví, co udělají zoubky. Kamarád takhle jednou divočil se slečnou a jeho penis nedopadl nejlíp. Takže asi tak.

Svůj problém můžeš ventilovat u někoho jiného, ten ti ho třeba pomůže vyřešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]