Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Je tato firma, zabývající se nabízením nějakých služeb v telekomunikacích , dost důvěryhodná? Když jsou spol.s ručením omezeným, nabízí vystavení dokladu s DPH i bez něho a hlavně. Prezentují se jako firma, vedená u rejstříkového soudu a při náhledu na jeho stránky, tam vůbec nefigurují. Je to normální? Je to vůbec možné? A že to firmě O2, které zlevňují jejich smlouvy u jejich zákazníků a jim to nevadí?
Firma byla založena 31.října 2014.
Já psal,že se může stát,že faktury budou chodit od někoho jiného,ne že to tak bude
Já něco podobného testoval u jiné firmy ale pak jsem četl nějaké negativní reakce,tak mě to přestalo zajímat.
Zkuste tam napsat a vyplnit tu tabulku,třeba i Vám nabídnou lepší tarify.
Ale jak jsem psal,pořádně pročíst,co mají v podmínkách.
Ahoj Zajdo. Když jsem se na ně díval asi před 2ma roky, tak tam nebyli. Teď jsem to nekontroloval. Vít z Liberecké pobočky, mým dost starým sousedům, snížil Ouťáckou trojkombinaci asi o 250 Kč. Prý jim pořád chodí vyúčtování od O2. Možná je otázka, kdyby díky nějakým zmatkům včas nezaplatili. Co by to asi mohlo spustit za potíže?
Korektel s.r.o. pana Schlappel - ŠPATNÁ zkušenost!
Zástupce Koretelu pan Schlappel odměnu ve výši 2420,-Kč. Při sepisování smlouvy mě opakovaně ujistil,
že mi zůstane dosavadní objem dat. Později se ukázalo se, že byl snížen objem dat z 1,5Gb na 200MB.
Takže jsem si musel koupit novou kartu a modem. Sleva se tedy nekonala. Psal jsem na Korektel, ale hrají si
na mrtvého brouka - Korektel se mnou nekomunikuje. Chyba se jistě může stát a ten kdo jí způsobil by ji
měl napravit. Od Korektelu jsem se toho ale nedočkal. Mohu kostatovat, že jsou to podvodníci a nečestní lidé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.