Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci být s oběma

Od: nejmenovana odpovědí: 8 změna:

Páni.. tohle dělám poprví ale potřebuju poradit ..

je mi 13let .. vím, že si teď všichni řeknete, že jsem malá, blbá atd. ale už nevím co mám dělat

Mám kluka..za necelé dva měsíce to bude rok co jsme spolu .. miluju ho .. Jenže spolu teď nemluvíme .. důvod? Moje hodně dobrá kamarádka mi dnes řekla, že semnou chce chodit .. nejdřív jsem to brala jako vtip .. myslela jsem že to nemyslí vážně a tak jsem vtipkovala .. objímala jsem jí .. říkala jí přezdívkama (Zlato,lásko atd..) jenže pak jsme spolu "tancovali" .. jen tak se dokola pohupovali v objetí a ona mi řekla že když je semnou tak má motýlky v břiše a že jí je se mnou dobře .. já už jsem dost dlouho přemýšlela, že jsem bisexuálka ale nečekala jsem, že se mi tohle někdy stane ... A můj kluk to nejdřív bral v pohodě .. že jsme roztomilý atd. jenže jsem celej den byla s ní a on se mě potom zeptal proč taky nejsem u něj .. proč jsem jen s ní .. a já mu na to neodpověděla .. potom mi zavolal, že si chce promluvit tak jsem přišla k němu domů a on mi řekl ať mu to jak jsem se chovala vysvětlím .. nevěděla jsem co říct .. a on se mě potom zeptal jestli se tak chovat přestanu nebo ne .. řekla jsem že ne .. nechtěla jsem se s ním hádat a tak jsem odešla .. neříkám že jsem do té kamarádky zamilovaná .. zatím .. ale umím si představit vztah spolu s ní a je to hezké .. ona je milá,hodná,hodně romantická..máme stejné zájmy .. ale neumím si představit, že bych se s mím klukem rozešla kvůli tomuhle .. a hlavně rozchod vůbec nechci .. miluju ho ale chci bejt i s ní a nevím jak to vyřešit ..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lubrikant*
hodnocení

1x

Doporučil bych ti nad tím nepřemýšlet. Nevím, kde se vzaly tyhle puberťácké bludy - bude to nejspíš touhle naruby obrácenou dobou? Vidím to teď často. Já přísahám, že u mě ve tvých letech mé spolužačky ani nenapadlo na tohle myslet. Bohužel, v té době ještě holky nefotili nahé pindy a pusinky na sociální sítě, aby mohly světu ukázat, jak jsou zajímavé (cca před 9 lety, pardon za vulgárnost).

Zkus si třeba představit tvůj budoucí život. Budeš třeba žít se ženou, ale co dítě? Co normálnost? Myslíš, že je normální, aby měly dítě dvě ženy nebo dva muži? Ne, není. A kdo říká že jo, tak má v hlavě vygumováno. Uvědom si, co by pro tebe bylo lepší, i když ve tvých letech do dospělosti se milionkrát věci změní, ale jen pro pořádek, aby sis za pár let nemyslela, cos to vlastně dělala za blbosti.

Miluj přirozenost, pak ti bude dobře. Ale je to jen moje "rada", kterou absolutně nemusíš respektovat. Ahoj a hodně štěstí...

hodnocení

1x
Dvě ženy a dítě... To není normální, spíše v naší společnosti neobvyklé.
Určitě ale ne nenormální!
Je normální osamocená matka s dětmi?
O co je normálnější rodina typu chlap ožran + žena šlapka a k tomu pár věčně bitých hladových špinavých a nevzdělávaných dětí? To není normální, přesto je to běžné!
Proč hned odsoudit vztah dvou žen, které dají dítěti i to poslední, teplo domova, lásku a starostlivost.
To dítě přece nebude zavřené ve škatulce, s mužským vzorem se střetne u děda, strýce, souseda, učitele atd.
A k tomu ještě dětské domovy, kde více jak dvě třetiny dětí mají vlastní "rodiče obou pohlaví" To je normální rodina?

andie7595s
hodnocení

0x
Ahojky
Rozhodni se asi podle toho, kdo se k tobě líp chová. Vztah z holkou může být taky fajn, možná ještě lepší než z klukem.
Hodně štěstí

hodnocení

0x

A jsi si jistá tím, že doopravdy víš co, nebo koho, chceš? Ve 13ti letech s Tebou mlátí nejspíš puberta. Na vážný vztah s kýmkoliv, nejsi zralá a ani připravená. To je alespoň můj názor.

pohanka*
hodnocení

0x

Myslím, že by se tu uživila rubrika z Mladého světa ,,Milá Sally,, nebo tak nějak se to jmenovalo, kam psali mladí náctiletí svoje problémy s prvníma láskama. Nevím, ten svět se zrychlil, takové problémy jsme měli až po patnáctém roku věku a nějak jsme se s tím museli poprat. Dnes mi připadá, že se 13ti letí triumfují, kdo bude v tomto věku zamilovaný strašně vážně, kolik již bude mít za ssebou vztahů, jak si neví rady, koho si vybrat.

Moje rada je: na všechno jste ještě moc mladí, buďte jenom kamarádi, na takové věci máte ještě dost času.! Měli byste doma pomáhat, učit se, sportovat a být zamilovaní leda tak do herců, zpěváků apod..

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Všechno je jednou poprvé. Ideálně poprvé by bylo, napsat třeba do redakce časopisu Dívka, nebo Bravo. Když teta Sally je už dlouho po smrti.

mopet*
hodnocení

0x
A možná by byl rád s vámi oběma. Zkus mu to navrhnout.

iz*
hodnocení

0x

Musíš si vybrat.

Ta by ses snad o toho kluka nebo holku

chtěla "dělit" s někým dalším?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]