Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude to fungovat?

Od: dustycz* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám takový dotaz, jestli by mohl vyjít tento zájezd. Chtěli by jsme s kámošema zajet na fotbal do Německa- Dortmund. Hledal jsem hodně variant a tato co popíšu mně přípdá nejlepší

Berte v úvahu, že je to použe takový návrh...

Z Prahy by jsme dojeli vlakem do Mnichova

Pokud si objednáme letenky dva měsíce dopředu výjdou poměrně levně..takže z Mnichova do Dortmundu by jsme doletěli

V Dortmundu je hotel v poměrně dobré ceně, takže tam by jsme se 4 složili na pokoj

Přespali by jsme a druhý den, cca ve 4 hodiny by se hrálo utkání, po kterém by jsme se vrátili do Prahy.

Tak se Vás ptám, o nějaké tipy, či upomínky na co bych rozhodně neměl zapomenout. Zní to jednodušše, ale chci slyšet co si o tom myslíte. Děkuji moc, dodatečné info vám určitě popřípadě odpovím :)) Přeji hezký večer

PS: Je nám 16, ale to by problém dělat nemělo ne?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No,vzhledem k tomu,že poslední utkání německé bundesligy ročníku 2014/2015 sehraje Dortmund 23.května v 15,30 hodin s Werderem Brémy,tak na koupi letenek dva měsíce dopředu je už trošku pozdě.

Myslím že jsi tu měl nedávno stejný dotaz,psal jsem ti,že nejlevněji se dostaneš k Dortmundu nočním vlakem 18,29 z Prahy. Se štěstím koupíš lístek za 29 eur.

Ten hotel v Dortmundu má čtyřlůžkový pokoj? Nepleteš se? Nebo jsi chtěl napsat Jugendherberge? Tam by to levné bylo.

Sorry za upřímnost,ale tvůj návrh já jako dobrý nevidím.

dustycz*

Ano ptal, teď jsem se spíše ptal, zda je to možné tohle vše naplánovat a pokud ano na jaké detaily by jsme neměli zapomnět. K tomu vlaku, asi jsem fakt úplně blbý, ale já prostě nenajdu ten vlak za 29 eur, vše mi příjde předražené.

Jinak k hotelu, špatně jsem se vyjádřil. Jeden pokoj by teď stál 1400 a byl by pro dva, tudíž 700 na jednoho.

Zde je odkaz: hotelbb.de/...

Jinak děkuji, že jste aspon odpověděl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]