Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc, už jsem měl 4x anibiotika a stále mě bolí čelo jak vyčistit čelní dutiny? Už mě to trápí 4měs. Dnes si jdu koupit křen jak jsem zde četl ale dal bych přednost bylinkám a výplachu bylinkami moc děkuji za rady jiří
Můj táta na tyhle dutiny velice trpěl. Měl nahřívací lampu, černá skla v koženém jakoby postroji na očích a čelo nahříval. S tím křenem bych byla velmi opatrná, ať si nespálíte sliznice v nose, nosohltanu a v průdušnici. Na inhalátor+ vhodná náplň jste se v lékárně nebo ve zdravotnických potřebách ptal? Udělejte to!
Kupte si v lékárně Sinupret, je to extrakt z bylin přímo určený na uvolnění dutin. Taky by nebylo od věci dojít si na ORL, tam můžou naordinovat i léčebné inhalace.
Dobrý den, a už jste zkusil také inhalaci? Tím bych začal léčbu jako první. Zdravím!
doplněno 10.02.15 11:20:Jo jo - inhalovat a nenechat to zastydnout. Potom to vyžaduje nepříjemný zákrok u lékaře.
Připojuji se k nicku babkazov. Máte-li možnost postavit se čelem k rozpálené rouře od kamen, tak nahřejete dutiny nejlevnějšími infrapaprsky. Pokud kamna nemáte, tak si kupte infračervenou lampu, která Vám dutiny také nahřeje. Zvýšením teploty v dutinách se spolehlivě zničí tam přítomné viry a spustí se tvorba čistícího hlenu, který vysmrkáte a budete mít pokoj.
vydím to jako dobré,jen já mohu dychat uplně normálně žádná rýma žádné hleny, jen bolení hlavy(čelních dutin) slabost ,unavenost a snad i zrak se mi horší! vše se zhoršuje když jsem unavený ale spát nemohu!
Pokud je problém zastydlých dutin již tak dlouhotrvající, tak já bych naopak teplou inhalaci, napařování, stavění se ke kamen nedoporučovala. Nemusí to pomoci a zahřátím - zvýšením teploty se mohou zaaktivovat a začít množit bakterie, bakteriální infekce. Pak to je polízanice, přece jenom je to hlava, blízko mozku. Již neexperimentujte a dojděte si, i kdyby jste šel sám, bez doporučení ošetřujícího, někam na dobré odborné pracoviště, co s tím. Jistě to bude nepříjemné, ale lepší, než nějaké potom následky s horečkou.
Nejsem lékař, ale kdysi jsem to četla.
doplněno 10.02.15 12:32:Je to sice v rozporu, co jsem napsala za radu, ale pokud by jste se chtěl léčit podle Štírečka, a jste i tak zaměřený, nastavený a vydržel by jste to, tak zkuste jeho radu s kysaným zelím a zeleninou.
Jenom by měl Štíreček doplnit vhodnou značku toho zelí, nebo pouze domácí? Protože kysané zelí je i ve skle a tomu já zrovna neholduji, já kupuji Efko v pytlíku, nebo opět v pytlíku Znojmia. Pozor, aby jste kupoval opravdu kysané a ne sterilizované.
Ale s tím zahříváním to platí.
Bohužel kysané zelí ve sklenicich i v pytlících je sterilizováno - probiotika žádná. Jen čistící "kartáč" na střeva. Snad jen ve special. prodejnách či domácí s živými laktobacily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.