Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snažit se dál? předvztah

Od: davidxy odpovědí: 3 změna:
Ahoj, nikdy jsem na takovouto stránku nic podobného nepsal ani nehledalnějaké rady na "netu" ale teď mám v hlavě takový zmatek a nevím co dál. Jsem muž 20 let a na začátku semestru jsem se poznal s dívkou-spolužačkou a nějak sme si padli do oka...po měsíci jsem ji pozval na "rande" všechno byl fajn, byl i polibek, ale vypadlo z ní že asi před měsícem se rozešla s přitelem po 4 letech, no ale nevenoval jsem tomu moc pozornost. Další týden jsem spolu byli zase "venku" ale jak se nakonec ukázalo jen proto, aby mi řekla že nechce vztah, že nechce jít ze vztahu do vztahu a že má strach jak byto vypadalo před ostatníma-spolužáci. OK vykašlal jsem se nato...no za měsíc jsme se potkali na diskotéce a byla dost dlouhá líbačka, od té doby na každé diskotéce (5x). Byli jsme mezitím i dostkrát "venku" ale posledně když jsme mluvili o tom co dál řekla (cca před 2 měsíci), že se jí to se mnou vymyká a byla by radši kdybych byl ve friendzone, ale že ví že tam asi nikdy nebudu...od té doby jsme se spolu 3x líbali a dost si psali (bylo zkouškové tak jsme se moc neviděli). Dost přemýšlím o tom, že ještě před začátkem semestru se sní o tom pobavím a mám jen dvě možnosti 1) budem spolu chodit 2) nebudem spolu chodit a už s ní nebudu vůbec v kontaktu ani ve škole...Co byste řekli na tuto situaci Vy? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj. Netlačit na pilu, nechat všemu volný průběh. Možná by to mezi vámi chtělo nepojmenovávat zatím nijak to, co mezi vámi je (vztah, chození...). I bez toho vám může spolu být dobře..

filip17*
hodnocení

0x

Slečna měla dlouhý vztah a teď taky zjistila jak chutná svoboda a asi neví co chce, na jednou stranu se nechce zase vázat ani se nedivim, na druhou stranu tě má asi ráda, nech tomu volný průběh, na nic bych netlačil a buď to vyjde nebo ne, tady není moc co výmýšlet ;)

hodnocení

0x

Já si myslím, že byste neměl nic pojmenovávat, neustavovat žádná pravidla. Měl byste osudu poděkovat za každkou hezkou chvilku a užívat si toho, co vám život nabízí. Neměl byste prožívat a řešit a diskutovat a probírat. Přijměte to, co je vám nabízeno, dáváno. Až pak, časem se uvidí. ;) Vypadá to, že chcete jistotu, pravidla, omezení. Ne! Neplašte ani sebe, ani ji. Dejte všemu volnost, svobodný vývoj!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]