Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat je mi 15 let před 3týdny jkdyž se ještě chodilo do školy tak jsem se ve škole seznámil přes lide.cz s jednim klukem s 8.třídy, dali jsme si icko skype atd., když jsme byli ve škole tak všechno supr chatovali jsme pres icko, na chodbách jsme se zdravili bavili a usmivali se na sebe bohužel od té doby co skončila škola jsme se už neviděli jediný tak asi před týdnem jsme spolu čhatovali dal si mě ještě na lide. cz do přátel sám od sebe, a od té doby vůbec nic. Chci se zeptat co dělat aby jsem to ještě vrátil do původního stavu sem strašně zoufalá je to můj první kluk a nevím co udělat abych ho totálně neztratila. Předem děkuji a doufám že mi dobře poradíte Marcela
Třeba jel někam s rodiči a zapoměl ti to říct nebo tak...rozhodně z toho nepanikař, že by se ti o něčem takovém zapoměl zmínit. Každý občas něco zapomene a to třeba i z lásky ale může to být i z jiných důvodů, samozřejmě. Třeba že rodiče tu dovolenou vymysleli prostě najednou, nebo jim nefunguje internet a k tomu už nemá kredit, to se stává. Nebo je například v nemocnici.
Říkala jsi, že ho máš v contact listu na skypeu, ICQ a v přátelích na lidech. Tak sleduj, jestli není online, popřípadě kdy byl online, jestli odpovídal. Jestli bude online, sama mu napiš. Jestli online nebude, tak mu zase sama napiš - SMS. I když efektivnějši je zavolat, bude vidět, že ti na něm záleží.
Hodně štěstí
Děkuji mockrát za odpovědi, ještě bych měla dotaz co mu mám napsat potom co se doufám rozkecáme aby jsme si spolu vyšli třeba nikam ven.?
Co takhle ho někam pozvat? Stačí jednoduše: Nezajdem v sobotu do kina? Dávají tam ...To ho zmate. Nebude vědět jestli to myslíš kamarádsky nebo ho tak zveš na rande. Jestli přijde, máš vyhráno. Jen s vyznáním lásky počkej, třeba se o něm dovíš něco, co by ti pak mohlo vadit. Raději zpočátku budte kámoši, tím spíše by vám případný vztah mohl déle vydržet. Přeji hodně štěstí!
Rozhodně se ho neptej na ty samí otázky furt dokola, protože by ho to časem mohlo přestat bavit. Jak se máš - to je dobrá otázka jednou za čas, ale nemusi se pokládat každý den. Začla bych nějakým společným tématem - sport, filmy atd. Zjisti co se děje v okolí za nějaké akce a pozvi ho, na akci je menší šance, že se budete nudit. Protože okolo vás bude spoustu lidí a různé zábavy je to větší jistota než se sejít někde v parku sami - copak když dojde téma... Promysli si třeba dopředu jak by měl probíhat váš rozhovor různá témata, když si to promyslíš vždycky když nastane ticho budeš mít něco v záloze. Je to kluk tak ho můžeš pozvat i na nějakou sportovní akci, na výstavu aut nebo do kina (ale asi ne na romantický film) co třeba horor - dobrá šance jak se bát a nenápadné se k němu přitulit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.