Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název a interpret písně

Od: magda81* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

mám otázku ohledně jedné písničky, se kterou přišel manžel a nemůže přijít na její jméno. On ji teď již asi hodinu hledá a já to zkouším touto cestou. Ve videoklipu by měli být nějaká skákající auta, natáčeno v Detroitu a zpívat by ji měli údajně dva černoši. Název nebo slova, která se v písni objevují jsou "fuck you"... prosím všechny z vás, koho co napadne, hned mi to prosím napište, já pak vše pustím manželovi a to by bylo, abychom s vaší pomocí na tu píseň nepřišli... :)

Předem moc děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
09.02.15 04:39
hodnocení

0x
magda81*
hodnocení

Moc děkuji. Už jsme na to přišli. A vše je úplně jinak. Zřejmě si manžel spojil dvě písničky dohromady, páč ta co jsme hledali je od Eamona - Fuck it. :) Takže žádný auta, žádný černoši, prostě nic... :) Dokonce i melodie, kterou se mi tu snažil notovat, byla zcela jiná. :D

Každopádně moc děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]