Nejste přihlášen/a.
Před třema lety jsem se zamiloval do jedné dívky ze ZŠ. Nechodil jsem do její třídy, chodil jsem o ročník výš a z její třídy jsem znal jejího dost dobrého kámoše a osobně s ní jsem se taky občas bavil. Je to asi dva roky, co jsem jí neviděl. Teď jsem si řekl, že se toho kámoše zeptám, jestli bych u ní měl šanci a on řekl, že se jí ptal a prý mu řekla, že jí mám napsat, když něco chci a když jsem jí tedy napsal (po chatu na facebooku), tak si mě hned po tom, co jsem jí napsal čau, zablokovala a když jsem se ptal opět toho kámoše, co se stalo, tak prý mu řekla, že teď momentálně kluka nechce a že mě nechce zklamat, proto si mě zablokovala. Moc tomu teď nerozumím, co si o tom mám myslet, proto by mě zajímal Váš názor.
Záleží, jaký je kamarád stratég a jestli má takt. Jestli se jí na rovinu zeptal, hele, ten a ten, má u tebe šanci?, tak je to rozdíl, než kdyby se nějak nenápadně zeptal, jestli si na Tebe pamatuje. A ona to s ním odmítla řešit. Pokud to byl ale jenom stud, že to nechtěla řešit s ním, pak by Ti na Facebooku zřejmě odpovídala. Pokud si Tě zablokovala, moc nadějně to nevypadá. Ať už nemá zájem konkrétní o Tebe nebo o kluka celkově, asi bych netlačila na pilu. Maximálně může kámoš nenápadně prohodit, že Tě to zablokování mrzí, aby bylo vidět, že Ti to není jedno, ale jinak to nech plynout. Třeba se někdy potkáte na nějaké společné akci, když máte společného známého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.