Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V čem do Divadla na Broadway?

Od: michalb* odpovědí: 4 změna:

Za měsíc půjdu do Divadla na Broadway jenže nevím si rady z oblečením. Nevím jestli si vzít košily, kravatu nebo normální denní oděv. Prosím o radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Hezci kalhoty a kosily. Ja tam byl jiz 2x a byli tam lide jak v satech a kvadru tak i lidi co meli obyc denni obleceni. Tak jsem se oblekl nekde mezi ne :)

hodnocení

2x
Můžete mít klidně džíny a k nim třeba tričko a pěkné sako.Nebo košili a vestičku bez rukávů.Opravdu v klidu... ;)

hodnocení

2x
Já bych tedy do divadla v riflích nikdy nešla, ani na odpolední představení. Nemusí být asi zrovna oblek, ale nějaké slušnější kalhoty a košili si určitě vemte..

zztop*
hodnocení

0x

Když kolikrát vidím ty rádoby celebrity jak se vyfiknou na ples na já nevím co tak je snad dnes i vcelku jedno kam jdete a jak se obléknete. Pokud je člověk baba tak snad ani nemusí nic mít a u chlapa ... ééé raději bez komentáře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]