Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
mám na Vás jednu prosbu. Již více než rok se mi líbí jedna kolegyně v práci. Ačkoliv mi jejiž 23 let, tak jsem ještě nikdy s nikým nechodil, takže mám problém se nějakým způsobem vyslovit. V práci se spolu hodně bavíme, po směně se klidně zakecáme i na dýl jak půl hodiny, kdy se bavíme nejen o práci, ona se mě ptá na můj život, ochotně vykládá o svých plánech a o tom co dělala o volnu.
V předvánočním období mi v práci hodně pomohla a zkusil jsem to využít jako záminku, abych ji pozval jako na revanž na zákusek (vím, že má ráda sladké). Řekla mi že jo, ale že asi nebude mít čas (a to celé 2 měsíce protože jede na pár dní za rodinou do jiného města). Přijde mi to jako výmluva, jenže ještě ten stejný den mě uzemnila, protože až nám skončila směna, tak se mnou začala kecat, vlastně o soukromých věcech, o jejích minulých azměstnáních a pod. a zakecala se na více než 20 minut.
Jak si mám vysvětlit její chování, mám se vůbec o něco pokoušet? Je taková záhadná.
Děkuji za reakce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.