Nejste přihlášen/a.
lidi pomozte! jsme z manželem oba nezaměstnaní, ne naší vinnou - to jejich úžesný snižování stavů.
jsme na tom finančně hrozně, na jídlo to stačí, ale exekuce nám hrozí ze všech stran, už se bojím i otvírat dopisy, protože všude vidím jen narůstající dluhy a je to vůbec nezajímá,že člověk nemá na jídlo. žijem v okrese kde není absolutně žádná práce. prosím poraďte jak se dají vydělat peníze,zkouším různé přivídělky, ale vše je jen o otravování lidí výrobkama. už jsme zoufalý, tenhle měsíc dostanem poslední podporu a pak už jen sociálka.
děkuji všem za užitečnou pomoc
Vím, jak se dají vydělat peníze,byli jsme na tom s manželem taky tak.Není to pro každého,je to podnikání bez rizika, pro lidi, kteří něco hledají a jsou ochotni a schopni něco pro to dělat.Pro takové lidi,kteří jsou zaměřeni na řešení,ne na problém,kteří neříkají "já vím",ale "chci vědět víc!"Jestli máte odvahu zjistit,jak můžete změnit svůj život,zavolejte 606230832-Amlim
Dovedu se dobře vžít do vaší situace. Byl jsem dva roky bez pořádného zaměstnání a bral jsem cokoliv se naskytlo. Hlavně si dejte pozor na různé akce typu "letadlo", oddlužení atd. Mohli byste se dostat do ještě větších problémů. Ačkoli formulace v nabídce výše "podnikání bez rizika" u mě vyvolala zpočátku úsměv, vzápětí mi zatrnulo. Takové podnikání bych taky považoval za velké riziko. Přeji hodně štěstí a dobrou práci!
Bobino,reagovala jsem na Vaší prosbu o pomoc,je to na Vás. V našem případě je potřeba sjednat osobní pohovor,neboť nevím, zda je to vhodné pro Vás.Existují toti totiž také seriozní příležitosti,které někdo zneužívá.Zaplatí Vám radilové Vaše účty?Lidé si někdy šanci nedají,já dávám příležitost si vše prozkoumat a pak se rozhodnout.
Pokud je to výroba-domácí práce
Pokud je to psaní dopisů na PC
Pokud je to nabízení produktů známým
Pokud je to nabízení produktů -stánek v super,hyper-marketu (teď si nevzpomenu, jak se to nazývá)
Pokud je to finanční poradenství
Pokud je to ...
Tímto prosím o specifikaci.
Díky za zprávu
Omlouvám se,přehlédla jsem Váš dotaz.Specifikace-budování mezinárodních spotřebitelských sítí s podporou unikátního systému.
Je to moc hezké, že chcete lidem něco nabídnout, ale myslím, že tahle práce se dá zvládnout jen s nějakými penězi. To, jestli bude v tom člověk úspěšný nebo ne, závisí na tom, jakou má schopnost podílet se na budování sítě a tím i začít vydělávat. Takže aby měli peníze na živobytí teď, měli by vzít práci, ze které bude jistý výdělek. Až budou mít tolik peněz, aby vydrželi řekněme půl roku bez příjmu, pak se můžou pustit do této práce "bez rizika". Ono to bez rizika opravdu je, ale málokdo je rozený obchodník, aby měl příjem od prvního dne.
Dobrý večer! Nepíšete, zda máte děti. Pokud ne a nebo jsou už velké, zkuste objet pár rekrečních zařízení, jestli nepotřebují sezónní výpomoc. Také obchodní domy v době čerpání dovolených potřebují krátkodobý zástup. Zkuste také na městský nebo obecní úřad, zda nepotřebují v létě výpomoc na údržbu zeleně nebo v městských lesích. Jsou to sice pouze krátkodobá řešení, ale tímto způsobem jsem si v létě také přivydělávala. Je pravda, že to už je hodně roků a v té době vlastně neexistovala nezaměstnanost. Pro manžela by se možná přes léto našla brigáda u nějaké stavební firmy. Určitě si shánějte i sami - nečekejte až Vám něco nabídne ÚP. Hodně štěstí a hlavně co nejdřív pořádnou práci a nebo alespoň brigádu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.