Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MHD Praha

Od: djpatrick* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych se příští týden dostat ze zastávky U Staré pošty na Braníku do Království železnic na Smíchově. Je pravda, že nejbližší zastávka, samozřejmě z přestupem je Anděl? Anděl, tím myslím stanici kde vystoupím a budu kousek od Království železnic? Tak nějak mi to totiž ukazuje idos, ale mě mate, že to má být na Smíchově, ale mám vystoupit na stanici metro Anděl.

Jak jste jistě poznali, nejsem pražák, tak se nezlobte. A neexistuje u Vás nějaké zlevněné jízdné pro dvě dospělé osoby a dítě 10 let? Popřípadě bude stačit zakoupit ta sms jízdenka, abych byl stále ve stejném pásmu a neměl pak nějaký problém, kdybych náhodou narazil na revizory?

Mockrát děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

flip
hodnocení

1x

Já bych jela ze zastávky U Staré pošty busem 170, 196 nebo197 na tram zastávku Přístaviště, tam přestoupit na tram (17, 3) a jela na Palackého nábřeží, tam bych se zastavila nakrmit labuťě, racky a holuby a pak pěšky přes most na Anděl :) Je to příjemná procházka tak na 15 min, jde se pořád rovně a dojdete přímo ke Království železnic :) Byli jsme tam se synem v pondělí, je to tam skvělé :)

hodnocení

0x

Zdravím.Ale Anděl je na Smíchově.A je to od zastávky kousek.Jízdenky jsou různé.Záleží jak dlouho se budete pohybovat MHD.Napište to přesněji a já Vám to napíšu co by asi bylo nejlepší koupit.

MHD Praha
patriks
hodnocení

Super rychlá odpověď, děkuji.

První den potřebuji z AN Florenc na zastávku U Staré pošty (Braník)

Druhý den od Staré pošty (Braník) do Království železnic.

Jak jsem koukal, budeme si asi každý muset raději koupit tu 90 minutovou jízdenkou, kdyby jsme se někde zatoulali.

Na trasu odpověděli kolegové, a ten lístek je za 32,- a je přestupní na 90 minut.Budete mát rezervu.Nebojte není to složité.

patriks
Děkuji, to snad my maloměštáci zvládneme ☺

pb®
hodnocení

0x
Sednout na autobus 196 nebo 197 a přestoupit na Smíchovském nádraží na tramvaj nebo metro a vystoupit na Andělu. Ve stejném pásmu to je, přestupní jízdenka pro dospělého stojí 32Kč, pro dítě 16Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]