Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu alkohol na léčený zánět zubu?

Od: hoummy* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

můžu přiměřené množství alkoholu na léčený zánět zubu, dásní, poté, co mi lékař dal do pusy čep s ozdravnou látkou?

Děkuji za reakce :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

4x

když jsem měl léčivou vložku v zubu, zubařka nic o alkoholu neříkala, takže sem v klidu dál chlastal jak voteklej, a nic špatnýho se mi nestalo :)

Když vezmete tu "našu vypálenů" a vykloktáte,nic se nestane:)

jm*
hodnocení

3x

Jaký čep? dostavovala Vám zub? Nejspíše Vám dal arzenovou vložku, ta umrtví zub- odstrasní nerv. Pokud máte antibiotika,nepijte.jinak bych problém neviděl

iv®
hodnocení

0x
Rozhodně bych se jakéhokoli množství alkoholu vyvarovala...nehledě na to jakou látku lékař použil. Zánět je sam o sobě zásah do organismu a alkoholem mu v ničem nepomuzete.

hodnocení

0x

Kdyby to byl trvdý alkohol, tak by se mohl brát i jako dezinfekce toho zubu... *smich* Ale teď vážně, nevím, nejlepší by bylo zavolat doktorovi, protože tady nikdo nemůže vědět, jaká ozdravná látka je v tom čepu.

hodnocení

0x

Rum kloktat ano, ale nepít :)

mt
hodnocení

0x

Vyplachovat ústa heřmánkovím čajem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]