Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvání na kafe - necháme to náhodě

Od: tazatel123 odpovědí: 14 změna:

Zdravím. Jsem po rozchodu po dloooooouhodobém vztahu a než abych se trápil a brečel v koutě, tak chodím mezi lidi a oťukávám. Nemám co ztratit, takže to jde celkem snadno. Dnes v práci jsem ale potkal jednu kolegyni, kterou vůbec neznám, ale vím o ní už déle. Jeli jsme spolu ve výtahu a pozdravili jsme se. Ona umí moc krásně zdravit, s nádherným úsměvem :) Tak jsem jí popřál krásný den a udělala to samé.

No a nevydržel jsem to a napsal jsem jí emial ... pár jsme si jich vyměnili a pak jsem to zase nevydržel a pozval jsem jí na kafe .) Naštěstí se neurazila, ale napsala, že to je sice milé, ale necháme to náhodě.

Ptám se, co tím mohla myslet? Je mi 33, před tím 13ti letým vztahem jsem pořád chodil za holkama. Jsem romantik a snad umím být k ženám příjemný. Ale uvědomil jsem si, že jsem neflirtoval dost dlouho a nevím, co se dnes nosí :)

Tak se ptám (hlavně slečen a žen), jak bych to mohl chápat. Taktní odmítnutí? Někoho má a třeba jsem jí zaskočil? Nebo nemá vůbec zájem?

Je krásná a nerad bych udělal nějakou blbost, ať už jakoukoliv ... chápete :)

Nemusí to znamenat vlastně vůbec nic, já po ničem neprahnu, ale zajímalo by mne to.

Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

bral bych to jako zdvořilé odmítnnutí, které neříká definitivní ne ;)

tazatel123
hodnocení

Také si myslím :)

Díky.

hodnocení

0x

Také zdravím. Ano, je to z její strany taktní odmítnutí. Nechce si nic domlouvat, ale když to chce ponechat náhodě, nevylučuje, že s Vámi někdy na to kafe nezajde.

doplněno 05.02.15 13:33:

Kdyby jí to bylo úplně nepříjemné a nebyl jste jí ani trošku sympatický, určitě by to dala najevo jinou formou. Takhle to mezi vámi nechala otevřené, tudíž určitá šance tady je...Víte, co se říká - kdo si počká, ten se dočká. Tak buďte trpělivý, někdy se to vyplatí!

tazatel123
hodnocení

Ještě mi napsala, tak třeba na brzkou shledanou ...

souhlasím s @wamp, bude se dobývat *smich*

tazatel123
hodnocení

To si piš ... Neverhoode :)

hodnocení

0x
Dle mého názoru to značí,že nemá zájem.Nebo,že by chtěla být dobývána? To je také možné,škoda,že nevidíme tomu druhému do hlavy ;)
tazatel123
hodnocení

Dobývána je také možnost. Není uplně kam spěchat, tak třeba to jen utnula pro dnešek, abych jí náhodou nechtěl pozvat hned dnes (což bych nechtěl, nejsem hrrr).

Jinak mi stačí vidět jí a hned mám krásnější den :)

buss
hodnocení

0x

Málo lidí umí říct natvrdo Nemám zájem, ne, nechci... zkusit po nějaké době znovu.

tazatel123
hodnocení

Když ona se na mne usmívala už dávno (stejně jako asi na ostatní kluky). Já ze slušnosti zdvořile odpověděl, ale jinak nic. Měl jsem vztah a nezahýbám. No a teď, když jsem volný, tak jsem si to především jen chtěl vyzkoušet. Bylo moc fajn cítit po letech mrazení v zádech, bušení srdce, zrychlený dech ... bylo to hezké a jsem rád, že jsem to udělal :)

neznama*

Já bych to chápala tak, že zájem asi má, kdyby neměla odmítne to a nebude vám nechávat naději. Jen nepatří k těm co hned kývnou a s každým na to kafe běží. Prostě slušná žena. :) Ale asi byste o takovou která se sama nabízí ani nestál. :)

tazatel123
hodnocení

Máte pravdu, tak to asi bude. Ani já bych někoho hned netahal na kafe, když ho vidím poprvé. Ale zkusit jsem to musel, nezávazně :) Budu doufat, že se třeba někdy ozve ...

neznama*

Nebo bude čekat že se ozvete vy :) Kdo napsal poslední? Ona? Pak jste na řadě. :) Taky je ještě možné té náhodě trochu pomoct a zase jí potkat ve výtahu. :)

tazatel123
hodnocení

Ona napsala jako poslední, že jí to nevadilo a že to bylo milé :)

Jsem trošku nervózní, ale těším se, až spolu zase pojedeme výtahem. Otázka je, kdy to bude .. ono to může být třeba i za čtvrt roku .)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]