Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se mohu uplatnit?

Od: olotar odpovědí: 12 změna:

Ahoj, mám vystudovaný obor geologie a chtěl bych najít uplatnění, ale vůbec nevím, kde mám pracovat. Může mi někdo říct, kde všude bych se mohl uplatnit, na jakých pozicích? Dá se v tomto oboru i podnikat? Pokud ano, tak jaké firmy bych si mohl založit?Děkuji za odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Kde máte pracovat?
Sehnat geologa nebo hydrogeologa je poměrně velký problém.Uplatnění určitě najdete..Znám samozřejmě i geology co podnikají, nicméně když se ptáte jak se ptáte, tak to pro Vás po škole problém bude.
Geologický, případně hydrogeologický průzkum se dělá u zakládání staveb, vsakovacích zařízení, ČOV..atd.
Ale to bych předpokládal že víte ze školy.
olotar
hodnocení

Děkuji, takže uplatním se tedy ve vícero zaměstnáních? Doufám, že ano...

Pokud jste šikovný a rozumíte oboru,potom se uplatníte.Jestli nejste..samotný obor či škola Vám nezaručí nic.
Absolventy VŠ je dnes možno dláždit chodník.
olotar
hodnocení

Děkuji moc, šikovný jsem, jinak bych to nevystudoval :)

buss
hodnocení

2x

Vy jste šel něco studovat a nevíte kde s tím dělat? A to máte VŠ? Už jste zkusil? search.seznam.cz/...

mili*
02.03.15 10:01

*ua*

pohanka*
hodnocení

2x

Olotare, ještě se podívejte na NSP - Národní soustava povolání. Tam si zadejte geolog. Nebo též v záložce vyhledejte sektorou řadu pro těžbu a úpravu nerostných surovin. Těch pozic tam je okolo 70 i s popisem činnosti. Snad najdete trochu Vám blízké zařazení.

Zřejmě nemáte vysokou školu, ale najdete zde plno pozic pouze s maturitním vzděláním v oboru. Pokud se podíváte doleva do záložky najdete i volná místa. Asi je tam ale moc nezadávají.

Neměl byste mít problém se uplatnit, Buss nalezl dost nabídek a jistě budou další. Možná získat po škole zkušenosti, kontakty a potom jít do podnikání. Myslím, že to bude lukrativní záležitost.

olotar
hodnocení

Děkuji moc, takže se nemusím bát, že nenajdu uplatnění? Pozic, kde můžu uplatnit svůj obor, je tedy hodně? Můžu tedy i podnikat, dá se v tom i slušně uživit, vydělat?

uska*
hodnocení

0x

mám vystudovaný obor geologie

Promiňte, vaše otázky zní jak od 10ti letého děcka, takže za mne - nemáte vystudovaného nic, možná se chystáte ze základky na nějakou školu, nešiďte nás.

olotar
hodnocení

Jak jste to poznal, že to nemám vystudováno? Máte pravdu, právě se chystám a snažím se získat, co nejvíce informací...

Protože pokud ano, bylo by to na vrácení diplomu..
olotar
02.03.15 23:37
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]