Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám vystudovaný obor geologie a chtěl bych najít uplatnění, ale vůbec nevím, kde mám pracovat. Může mi někdo říct, kde všude bych se mohl uplatnit, na jakých pozicích? Dá se v tomto oboru i podnikat? Pokud ano, tak jaké firmy bych si mohl založit?Děkuji za odpověď
Vy jste šel něco studovat a nevíte kde s tím dělat? A to máte VŠ? Už jste zkusil? search.seznam.cz/...
Olotare, ještě se podívejte na NSP - Národní soustava povolání. Tam si zadejte geolog. Nebo též v záložce vyhledejte sektorou řadu pro těžbu a úpravu nerostných surovin. Těch pozic tam je okolo 70 i s popisem činnosti. Snad najdete trochu Vám blízké zařazení.
Zřejmě nemáte vysokou školu, ale najdete zde plno pozic pouze s maturitním vzděláním v oboru. Pokud se podíváte doleva do záložky najdete i volná místa. Asi je tam ale moc nezadávají.
Neměl byste mít problém se uplatnit, Buss nalezl dost nabídek a jistě budou další. Možná získat po škole zkušenosti, kontakty a potom jít do podnikání. Myslím, že to bude lukrativní záležitost.
mám vystudovaný obor geologie
Promiňte, vaše otázky zní jak od 10ti letého děcka, takže za mne - nemáte vystudovaného nic, možná se chystáte ze základky na nějakou školu, nešiďte nás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.