Nejste přihlášen/a.
Zdrawím, jedeme na muzikál Dracula do Prahy na Karlín a nechce se mi kwůli tomu kupowat nejakej kostym a saty uz wůbec ne...takže šlo by wzít si klasické džíny, černou halenu, černé sako,černé lodičky a psaníčko... poraďte mi díks
Pokud to jsou to černé, bílé nebo tmavě modré jednobarevné a "slušnější" džíny, tak ok. Sice budeš možná za burana, ale přece jen to není to Prodaná nevěsta v Národním. Chystáme se na Tři mušketýry a taky nepojedu v kostýmu. Asi v šatech .
Odrbané (schválně), trhané nebo s cvoky, třpytkami či různě žíhané raději ne.
Nedávno jsem to tady psal, v našich divadlech v současné době podle mého vlastního pozorování stačí, aby divák nepřišel v teplákách, maskáčích, kraťasech, teniskách, ve špinavejch džínách a naprosto bude v intencích a nebude terčem posměchu ostatních. Spíš bych zdůraznil osobní i ústní hygienu, páč diváci sedí někdy dost blízko sebe a je to znát (na obě strany - přemíra parfému i nedostatek osobní i oblekové hygieny - zase vlastní zkušenosti). Samozřejmě módním výstřelkům nikdo asi meze neklade.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.