Nejste přihlášen/a.
Dobrá den, mám dotaz hlavně pro fanoušky seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Mám pocit, že v jednom díle se doktor Petr Hanák a sestra Gábina Šímová (Vajnerová) ukázali v nějaké poradně, kde se řešila Petrova neplodnost. Nejsem si jistá, a nevím v jakém díle. Proklikávám to na voyu a nic. Může mi někdo poradit? Nechte si prosím blbé komentáře. Budu vám vděčný.Děkuji, F.
A neřešil Hanák neplodnost s Kristýnou Tichou, když ho podvedla a přišla do jiného stavu s Lukášem? Je zajímavé, že mají s Gábinou dítě. V jakém díle to bylo, nevím.
Ano řešil to s Kristýnou,ale Gábina má dítě stím Filipem,jak tam dělal uklízeče nebo co.V opakovaných dílech co běží odpoledne ted Filip chodí s Aničkou.
Gábina nemá dítě s Filipem. I když si ho Gábina vzala, když Hanák odjel na misi, tak Filip není otcem jejího dítěte. Ale ví o tom. Otcem je Hanák, za kterým Gábina stejně za čas odešla a rozvedla se.
Ona podstoupila nějaký zákrok, aby mohla otěhotnět, Hanák s tím nesouhlasil, ale ona to udělala za jeho zády a otěhotněla s ním..Alespoň tolik si pamatuji..
doplněno 02.03.15 15:30:Lenko, určitě Vám to vymlouvat nebudu, ale Filipovo dítě to není. Ten chtěl mít s Gábinou své vlastní. Ale máte pravdu - kdo chce, ať se přesvědčí..
K dotazu - zkuste se mrknout na díl 280 - Svatební dar. Podle popisu by to mohlo být možná ono.
Je to Filipovo dítě,to mi nikdo nevymluví,dala mu po něm i jméno.Vážně je to tak,sami se přesvědčíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.