Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, bolí vypalování bradavic?
Mám z dětství jiné vzpomínky. Vypalování bradavic dusíkem bolelo jako čert. Na nějaké umrtvení se nehrálo. V létě se mi udělala bradavice a udolala jsem jí leptáním volně prodejným přípravkem Duofilm. To bylo bezbolestné.
Dobrý den,z vlastní zkušenosti můžu říct,že vypalování dusíkem je v podstatě k ničemu,dřív nebo později se stejně vrátí a bude větší.Mohu Vám vřele doporučit nechat si bradavici poťupat kyselinou mravenčí.Je to naprosto bezbolestné a opravdu spolehlivé.
My jsme likvidovali bradavice velmi zdlouhavě, ale úplně bezbolestně poleptáním lapisovou tyčinkou. Denně jsme namočili nožičky (bradavice na chodidlech), po 20 minutách odloupli včerejší černé placičky na pvrchu a natřeli ty rozměklé růžové bradavice. Trvalo to určitě pár měsíců, ale s hysterickým a labilním děckem bych vypalovat asi 20 bradavic z chodidel stejně nešla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.