Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování bradavic

Od: eliss* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, bolí vypalování bradavic?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebolí, ale zrovna příjemné to také není.

hodnocení

0x
Nebolí to.
Dává se lokální umrtvení nebo zmrazení.

pb®
hodnocení

0x

Mám z dětství jiné vzpomínky. Vypalování bradavic dusíkem bolelo jako čert. Na nějaké umrtvení se nehrálo. V létě se mi udělala bradavice a udolala jsem jí leptáním volně prodejným přípravkem Duofilm. To bylo bezbolestné.

faithoncemore*

Dobrý den, také doporučuji duofilm. Mé dcery zásah dusíkem bolel a hlavně vždy byla rána zbytečně veliká. Duofilmem jsem jim to dělala pečlivě a sama a i když do vítězného konce to též trvalo týdny, tak u toho alespoň netrpěly.

lekarna.cz/...

stanley110*
hodnocení

0x

Dobrý den,z vlastní zkušenosti můžu říct,že vypalování dusíkem je v podstatě k ničemu,dřív nebo později se stejně vrátí a bude větší.Mohu Vám vřele doporučit nechat si bradavici poťupat kyselinou mravenčí.Je to naprosto bezbolestné a opravdu spolehlivé.

já měl zase s tekutým dusíkem ůspěch dělal sem v práci kde sem k němu měl přístup,pálil sem si je sám a už se nevrátili

hodnocení

0x

My jsme likvidovali bradavice velmi zdlouhavě, ale úplně bezbolestně poleptáním lapisovou tyčinkou. Denně jsme namočili nožičky (bradavice na chodidlech), po 20 minutách odloupli včerejší černé placičky na pvrchu a natřeli ty rozměklé růžové bradavice. Trvalo to určitě pár měsíců, ale s hysterickým a labilním děckem bych vypalovat asi 20 bradavic z chodidel stejně nešla.

uska*
hodnocení

0x

Já měla úspěch s konopnou mastí dělanou doma. Za týden bylo po bradavici a už se nevrátila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]