Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověď smlouvy u čmss

Od: jardasek odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, cca před týdnem jsem podal výpověď smluvy u čmss. Jelikož jem chtěl peníze rychleji, tak jsem původní smlouvu zrušil, část peněz jsem z původní smlouvy převedl na tu novou smlouvu a výplata mích naspořených prostředků má proběhnout do 17 dnů. Chci se zeptat, zda to bude trvat přesně 17 dnů, případně jestli to pošlou dřív. děkuji za názor

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Příchod peněz záleží na rychlosti zpracování - jsou doby větší vyžíženosti (např. díky akcím v prosinci). U lišky bych počítal spíše s těmi 17ti dny - moc rychle to z nich nepadá...

Trochu jsem nepobral váš popis - podal jsem výpověď a část peněz převedl na novou smlouvu.., proč jste si prostě nevzal úvěr nebo meziúvěr? Bylo by to rychlejší a může to být úvěr na vaše uspořené peníze + třeba jen 10%?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]