Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovni neschopnost

Od: lolianas odpovědí: 5 změna:

Zdravim ,

chci se zeptat jsem v prac.neschopnosti 3mesicni zkusebni doba mi uz skoncila a prac.pomer mi konci 30.4.15. chci se zeptat zda me muzou vyhodit tedkon kdyz marodim a jak to bude pokud budu marodit dal i kdyz mi skonci smlouva?to me muzou bo jak to je?diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Zaměstnavatel Vám výpověď nedá, pracovní poměr skončí uplynutím sjednané doby bez ohledu na nemoc. Na nemocenské budete mít nárok dále – až do konce nemoci nebo do skončení podpůrčí doby (podle toho, co nastane dříve).

webbiecz*
hodnocení

0x

Pokud je pracovní poměr uzavřen na dobu určitou, skončí smluveným datem i v případě, že je zaměstnanec na neschopence. Co bude potom? Co by bylo? Budeš na neschopence, ale bez práce.

lolianas
hodnocení

jasny to chapu ok ale ted beru davky ze jo ale po tom 30.4. uz je brat nebudu ne?pac bejt bez prace a bejt na neschopence je stejne k hovnu..

zztop*

Dokud budeš na neschopence prachy budou i kdyby tě vyhodili nebo pokud ti skončí smlouva. Já to mám taky tak. Nastoupil jsem do hokny, onemocněl, dostal výpověd, ale peníze dostávám.

webbiecz*
hodnocení

0x

budeš brát nemocenskou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]