Od včerejška mi není dobře. Včera jsem cele odpoledne prospala. Dnes také a mam teplotu 37.8... Boli me v krku, jinak mi není moc zle..ani jsem nezvracela. Jen kvůli te teplotě se mi hrozne točí hlava, když vstanu a jsem ráda, když se dojdu napít... ale Já potrebuju v pondělí do školy! Je to pro me důležitý! Jenom ten jeden den... jenže mi asi o moc lépe myslíte že bych mohla zítra předstírat ze mi je už lip a teploměrem měřit teplotu tak aby mela min... je to opravdu dulezite! Myslíte že mi to projde? Jde jen o jeden den.. co mám podle vás dělat aby me rodiče v pondělí pustili do školy?
Můj syn nas třední škole také ,,musel " do školy, kvůli důležité písemce. Jenomže mu tak stoupla ve škole teplota, že při písemce měl okno a dostal za 5. No a z chřipky se k tomu vyklubala mononukleóza s následky. Takže, nic není důležitějšího, než zdraví
Nepředstítej nic, zdraví máš jen jedno. Uvidíš sama, jak se budeš cítit, ale neriskuj, že se Ti cestou do školy, nebo ve škole udělá špatně a třeba sebou někde sekneš.
Copak, nějaká důležitá zkouška, nebo spíš rande ze spolužákem? 37,8 není žádná teplota, pár paralenů, přísun teplého čaje a neděle strávená v peřinách by mohla do pondělka pomoct.
37,8 není žádná závratně vysoká teplota. Takže doporučuji vlézt do postele, odpočívat, hodně pít a užívat něco, co na tebe zabírá. Když se trochu nadopuješ práškama a budeš pořádně odpočívat, měla bys to v pondělí zvládnout (konec konců - spousta lidí to tak dělá a chodí v tomhle stavu i do práce, takže to očividně jde). Pokud to ale není důležité, tak se na do vybodni.
Pololetní vysvědčení už máš za sebou, takže ve škole nebude nic až tak důležitého. Spíš teď budou výklady, než nějaké důležité písemky a testy.
Tak nemá cenu tam spěchat, na vyléčení je to ta nejlepší doba. Horší by to bylo před vysvědčením. Zůstaň v teple, pij čaj a uvidíš, za pár dní nebude co řešit. A rodiče Ti jistě omluvenku napíší. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.