Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlomenina stehenni kosti

Od: rustyxxm* odpovědí: 4 změna:
Dobry den. Chtel jsem se zeptat. Přítelkyně mela zlomeninu stehenni kosti a ma to sesroubovany. Nevite jak je tam bude mit dlouho? Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám kovovou dlahu s deseti šrouby v pažní kosti. Na můj dotaz lékař odpověděl, že když to nebude zlobit tak tam vše zůstane napořád. Proč zbytečně operovat znovu, když nejsou problémy?

eulalie*
hodnocení

0x

Napořád? Určitě ji lékaři v nemocnici informovali o přibližné délce léčení, ne?

hodnocení

0x

Já mám v levé noze na lýtkové kosti kovovou dlahu již 12 let a je to bez komplikací. Prakticky o ní nevím.

webbiecz*
hodnocení

0x

Asi by bylo lepší se zeptat ošetřujícího lékaře, protože každý pacient je jiný. Obykle se kovové dlahy vložené při osteosyntéze odstraňují po úplném zhojení kosti. To může být za rok a půl, dva roky, i déle. Někdy se tam kov nechává. Znám například chlapíka, kterého po vážné autonehodě sešroubovali skoro celého. Je to už tak třicet let (ne-li víc) a většinu kovů už odstraňovat nebudou (tenhdy to byla taková experimentální operace a nikdo moc nepočítal, že to bude dobré)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]