Nejste přihlášen/a.
před třemi měsíci jsem si nechala píchnout antikoncepcni injekci, dnes uz tři měsíce uplynuly a je uz 12 dní po datumu a ja jestě stale nedostala menstruaci, je mi zle na zvraceni, motá se mi často hlava, není možné ze bych otěhotněla? nebo je to součást přípravy mého těla na menstruaci? slysela jsem ze menstruovat muzu zacit az do půl roka.nechci uz injekci ale tabletky po injekci jsem byla stale nafouklá a bylo mi casto horko a nevolno. mam si koupit těhotensky test? dekuji hanka
Těhotenským testem také nic nezkazíte, alespoň budete mít jistotu - a čím dříve byste na (nechtěné?) těhotenství přišla, tím lépe se s tím dá něco dělat. Rozhodně je lepší zjistit třeba nechtěnou zprávu, než se mořit nervozitou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.