Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímá mě, kde je ve volném čase nejvíce žen, chodím běhat ve městě cca 30 000 lidí, a na cyklostezce potkám tak 2 holky, není něco divně?
To všechny sedí doma? :D
Otázka položena z důvodu toho, abych si našel kamarádku na volný čas, jenže kde ji sehnat? Bary a internet zavrhuju, je to zvláštní :D. Děkuji za odpovědi
Dobrý den, patrně je jich ve volném čase nejvíce se svým partnerem či rodinou. Dále to bude např. klub seniorů nebo kurz šití a ručních prací. Ale, Vy hledáte kamarádku a měla by být zřejmě aktivní, volná a ještě mladší. Zkuste si pořídit pejska a při jeho venčení snad potkáte vhodnou slečnu - pejskaři jsou lidé kamarádští. Zdravím!
doplněno 31.01.15 09:24:zztop - ale, určitě ano. Pokud tedy nemáte "bojové" plemeno psa nebo rovnou trhače.
doplněno 31.01.15 09:32:On se dá vlastně venčit jenom jeden pejsek - tedy, pohybovat se (jít si zaběhat) v místech, kde venčí pejsky mladé a svůdné pejskařky. A přes toho pejska se zkusit kamarádit - přes pochvalu pejska se dostat k pochvale pejskařky. Potom spojit běh a venčení jednoho pejska.
Dobrý den, ano, to je velmi hezký úvod konverzace. Případně by to šlo i odvážněji: "Když mě, slečno, potěšíte, tak i já umím zavrtět ocáskem jako ten Váš pejsek." Zdravím!
doplněno 31.01.15 15:50:zwiki - jenže tam jsou skoro vždy s kamarádkou.
doplněno 31.01.15 17:34:nikc - holky jsou přes zimu zakuklené a na jaře se vyloupnou (ty loňské + nové přírůstky).
Co zajít na jógu? Chodí tam ženy a někdy i muži.
Ale posledně jsme byly jen 3, bez cvičitelky. Celkově je venku míň lidí poslední dobou, dokonce i v Praze. Asi to je chřipkami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.