Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je největší koncentrace žen?

Od: hoummy* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

zajímá mě, kde je ve volném čase nejvíce žen, chodím běhat ve městě cca 30 000 lidí, a na cyklostezce potkám tak 2 holky, není něco divně?

To všechny sedí doma? :D

Otázka položena z důvodu toho, abych si našel kamarádku na volný čas, jenže kde ji sehnat? Bary a internet zavrhuju, je to zvláštní :D. Děkuji za odpovědi :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, patrně je jich ve volném čase nejvíce se svým partnerem či rodinou. Dále to bude např. klub seniorů nebo kurz šití a ručních prací. Ale, Vy hledáte kamarádku a měla by být zřejmě aktivní, volná a ještě mladší. Zkuste si pořídit pejska a při jeho venčení snad potkáte vhodnou slečnu - pejskaři jsou lidé kamarádští. Zdravím!

doplněno 31.01.15 09:24:

zztop - ale, určitě ano. Pokud tedy nemáte "bojové" plemeno psa nebo rovnou trhače.

doplněno 31.01.15 09:32:

On se dá vlastně venčit jenom jeden pejsek - tedy, pohybovat se (jít si zaběhat) v místech, kde venčí pejsky mladé a svůdné pejskařky. A přes toho pejska se zkusit kamarádit - přes pochvalu pejska se dostat k pochvale pejskařky. Potom spojit běh a venčení jednoho pejska.

A jako úvodní frázi doporučuji: "To je ale krásný pejsek, můžu si Vás pohladit?"

ben®

Dobrý den, ano, to je velmi hezký úvod konverzace. Případně by to šlo i odvážněji: "Když mě, slečno, potěšíte, tak i já umím zavrtět ocáskem jako ten Váš pejsek." Zdravím!

doplněno 31.01.15 15:50:

zwiki - jenže tam jsou skoro vždy s kamarádkou.

doplněno 31.01.15 17:34:

nikc - holky jsou přes zimu zakuklené a na jaře se vyloupnou (ty loňské + nové přírůstky).

zztop*

Jsem rád, že nejsem baba :-D Psa totiž mám, ale že bych byl kamarádštější to těžko

hoummy: jestli jste z toho města,jak si myslím,co se tak ve 14 hodin postavit k bráně Tonaku a nějakou si vyhlédnout,jak půjdou holky domů z práce? :)

Teď vážně,přes toho pejska to není špatný nápad nebo co třeba na Svinci při lyžování?

hoummy*
hodnocení

Ano, Tonak je kousek :) a Svinec, jak by smet :D, děkuji za tip ;)

hodnocení

2x

Navečer potkávám davy dívek a žen. Sbalenou karimatku v podpaždí, míří do tělocvičny.

paw*
Jojo. Dotycny by mel zacit chodit na aerobik, zumbu ci neco podobneho. Byl by tam ve skuoine zen sam a zajiste by si kamaradku nasel. Povazovaly by jej totiz za gaye. A s temi se zeny kamaradi. Zel, jen kamaradi.

cygnus*
hodnocení

2x

Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že v současné době opravdu nejvíce holek najdete ve fitnes centrech (pokud nepočítám ty, co sedí doma u počítače). Já svůj volný čas trávím ve fitku, ikdyž kromě cvičení chodím také ráda plavat a chození po nákupních centrech (bohužel) to taky miluji.

hodnocení

1x

Co zajít na jógu? Chodí tam ženy a někdy i muži.

doplněno 31.01.15 17:30:

Ale posledně jsme byly jen 3, bez cvičitelky. Celkově je venku míň lidí poslední dobou, dokonce i v Praze. Asi to je chřipkami.

hodnocení

0x
Ziji ve sto tisicovem meste a je tu kazda druha nad 20 roku tehotna , tak asi proto nesportuji a jsou doma s partnerem nebo odpocivaji

plavest*
hodnocení

0x

Zjistěte si, kde je ve městě taneční studio. Je tam spousta kurzů a kroužků, kam chodí jen dívky - mažoretky, roztleskávačky apod.

pavkazji*
hodnocení

0x

Já bych řekl,že nejvíce jich najdete v nákupních centrech,dřepí u kávy s plackou v ruce.Ale to nebude to pravé ořechové.

zwiki*
hodnocení

0x

Často sedí v kavárnách,cukrárnách i v restauracích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]